Studenti Veleučilišta Ivanić-Grad – profesionalni sportaši

Student Veleučilišta Ivanić-Grad i bivši igrač HRK Gorice potpisao za Pelister

Sretno Kajo Cikatić
WhatsApp Image 2024-06-05 at 07.30.02

Veleučilište Ivanić-Grad izvijestilo nas je kako je student završne godine stručnog diplomskog studija: protetika, ortotika i robotika u Fizioterapiji, Kajo Cikatić kao profesionalni rukometaš potpisao profesionalni ugovor s makedonskom momčadi Eurofarm Pelister. Kajo je dosad nastupao za HRK Goricu, gdje su mu odlične partije u Premijer ligi donijele transfer u Pelister.

Kajo je o svom zadovoljstvu studiranja na Veleučilištu već govorio za medije, a ovom prigodom prenosimo dio iz njegovog govora koji je objavljen u Glasu Slavonije: „Studiranje fizioterapije u Ivanić-Gradu za mene je prekrasno životno i profesionalno iskustvo. Živim u Zagrebu, studiram u Ivanić-Gradu, a profesionalno igram rukomet u Velikoj Gorici te imam punu podršku svih službi Veleučilišta. Studij ima inovativan pristup suvremenim terapeutskim postupcima. Radilišta na koja idemo od Poliklinike sv. Nedelja, preko Poliklinike Glavić, do KBC-a Zagreb (Odjel za fizioterapiju) pružaju nam mogućnost uvida u suvremeni terapeutski pristup pacijentu. Sve obaveze moramo zadovoljiti kroz fizičku prisutnost (nema online nastave) i koliko god je teško uistinu se kad govorimo o stručnosti i kompetencijama dobije jako puno.“

Danas je studenta Kaju na njegov zahtjev primio dekan Veleučilišta Mile Marinčić. Kajo se zahvalio dekanu i svim djelatnicima Veleučilišta na svemu. Dekan je Kaji poželio još puno uspjeha u životu i sportu te ga zamolio da gdje god otišao spremno pronosi ime Veleučilišta koje mu je omogućilo zaokružiti visokoškolsko obrazovanje.

Ivanić-Grad
Sport
Velika Gorica