Stožer civilne zaštite Općine Orle izdaje jednodnevne propusnice

Stožer civilne zaštite Općine Orle izdaje propusnice isključivo za odlazak i povratak s mjesta prebivališta (izvan područja Općine Orle) iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Za izdavanje propusnice potrebno je poslati zahtjev na e-mail adresu: [email protected] ili najaviti se telefonski ili putem SMS-a na broj 091/444-5110 svakim radnim danom isključivo od 08,00 do 12,00 sati. Zahtjev treba sadržavati opravdani razlog napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka te OIB podnositelja zahtjeva.

Propusnica se izdaje s rokom valjanosti od jednog dana, te se može preuzeti nakon telefonske najave i u dogovoru sa službenikom na adresi Općinske uprave ili putem e-mail adrese podnositelja zahtjeva.

-Još jednom apeliramo na mještane da maksimalno ograniče svoje kretanje i da opskrbu hranom i potrepštinama ako je potrebna, ne obavljaju u drugim mjestima ako to zaista nije nužno. Na području Općine Orle građani se slobodno mogu kretati uz pridržavanje mjera socijalnog distanciranja i ne zadržavanja na javnim prostorima- poručuju iz Stožera.