Stolnotenisačima na cvatu ruže ove sezone

Stolnotenisači Velike Gorice gostuju u Dubrovniku, djevojke na sjajnom drugom mjestu

Velikogoričane u Dubrovniku čeka Velikogoričan Tomislav Japec, koji je već godinama prva vedeta STK Libertas-Marinkolora
406595408_122122999184053919_7838815820623342133_n

Pred stolnotenisačima Velike Gorice novi je težak izazov. U šestom kolu Superlige očekuje ih gostovanje u Dubrovniku kod neporaženog STK Libertas-Marinkolora, koji ima osam uvjerljivih pobjeda, pri čemu su Dubrovčani izgubili samo tri seta.

U najavi premijerne superligaške sezone Marko Habijanec najavio je tešku borbu za ostanak u društvu najboljih. Nažalost, stvari po Goričane nakon jedinog ligaškog slavlja protiv Marathona, krenule su nizbrdo, jer se povrijedio Martin Petrović.

-Uz malo više sreće bila bi i koja pobjeda više. Vjerujem da u drugom dijelu možemo poboljšati igru i osigurati ostanak. Bit će teško, no ne i nemoguće- ističe Marko Habijanec, koji se raduje nedjeljnom susretu u Dubrovniku, protiv nedodirljivog Libertas-Marinkolora.

-Oni imaju šampionsku ekipu u sastavu Tomislav Japec, Miho Simović i Filip Čipin. Stolnoteniski mečevi u Dubrovniku su uvijek lijepi, jer se igra pred punom dvoranom, uz već poznate navijače piture. U takvoj atmosferi svakako je užitak igrati- naglašava Habijanec, uz kojeg put Dubrovnika kreću Lovro Zovko i Ante Jakić.

Za razliku od muške ekipe koja se bori za ligaški ostanak, djevojkama ove godine cvatu ruže. Ekipa u sastavu Anamarija Komparić, Željka Jakuš, Kelly Von Zon i Mirjana Lučić uoči zadnjeg jesenskog kola su na prvom mjestu sa skorom 6:2. Budući da su u vikendu pred nama Goričanke slobodne, djevojke će prvi dio sezone završiti na sjajnom drugom mjestu.

Sport
Velika Gorica