STJE MA PROMET kupuje parcelu u Poduzetničkoj zoni Rugvica-sjever

Vijećnici Općinskog vijeća Općine Rugvica jednoglasno su podržali odluku o raspisivanju natječaja za prodaju parcele u Poduzetničkoj zoni Rugvica-sjever. Interes za kupnju cijele parcele iskazao je STJE MA PROMET, koji kroz naredne dvije godine na spomenutom zemljištu planira izgraditi upravnu zgradu, kao i hladnjaču, ali i ono što je još važnije zaposliti nove ljude.

-Došli smo do toga da se ovdje može složiti jako dobra poslovna priča. Investitor je iskazao interes za kupnju parcele čija je vrijednost procijenjena na 9,4 milijuna kuna- kazao je načelnik Mato Čičak.

Sjednici je nazočio i predstavnik tvrtke, Dario Benić, koji je vijećnicima isprezentirao tvrtku, koja se na dolazak na područje Rugvice odlučila zbog toga što su im sadašnji kapaciteti kojima raspolažu premali.

-Za Rugvicu smo se odlučili zbog dobre prometne povezanosti. Sredstva za investiciju su osigurana, a mi vjerujemo da bi kroz dvije godine započela i gradnja- istaknuo je Benić.

Nakon što je vijeće podržalo ovu odluku, imenovano je i peteročlano povjerenstvo za provedbu natječaja prodaje parcele, koje čine; Ivana Gavran, Danijel Šošić, Marko Petek, Emil Majstorović te Stipo Rašić.