Liga ove godine ima 13 ekipa

Starta nova sezone Breške lige; Lukinić brdo s nestrpljenjem čeka premijeru

Pevec (Franjo Kovačić), Brko (Zlatko Petrac) i Brajko (Darko Brajković) neumorno guraju dalje i iznova kreću u još jednu avanturu po Vukomeričkim goricama
DSC_5626-1280×853.jpg

U subotu s početkom u 16 sati na Novom Brdu kreće još jedno, izdanje Malonogometne lige Vukomeričkih gorica. Vrijeme prolazi, mijenjaju se sudionici, no volja je i dalje tu i na tome neumornim organizatorima još jednom valja uputiti svekolike čestitke, jer malo tko je mogao pomisliti da će liga opstati svih ovih godina. Međutim, Pevec (Franjo Kovačić), Brko (Zlatko Petrac) i Brajko (Darko Brajković) neumorno guraju dalje i iznova kreću u još jednu avanturu po Vukomeričkim goricama.

-Koliko vidim čekaju nas paklene vrućine, što će utjecati na kvalitetu igre, no zato očekujem kvalitetno druženje za šankom- u svom stilu najavio je vikend događanja u Novom Brdu i Donjem Hruševcu Zlatko Petrac.

Liga ove godine ima 13 ekipa, među kojima je po prvi puta Lukinić brdo, dok su se Opatija i Gornja Opatija spojile u jednu ekipu, koju će voditi Ivica Brajković – breški Mamić, koji ne otkriva ovogodišnje ambicije. Tek mu je želja, da ga posluži vrijeme za domaćinstvo.

Na otvaranju lige na Novom Brdu u subotu igraju; Šiljakovina – Kravarsko, Gornja Opatija – Pokupsko, Kozjača – Markuševec, Velika Buna – Donji Hruševec i Novo Brdo – Lukinić Brdo, dok u nedjelju na asfaltu u Donjem Hruševcu, gdje domaćin Daniel Gorenc i njegova ekipa pripremaju i proslavu prošlogodišnjeg naslova igraju; Donji Hruševec – Novo Brdo, Markuševec – Velika Buna, Pokupsko – Kozjača, Kravarsko – Gornja Opatija, Lučelnica – Šiljakovina i Strezojevo – Dubranec.

Završnica lige ove godine bit će već tradicionalno na Ilovače u Dubrancu, 17. kolovoza.

Sport
Velika Gorica