Senegalski napadač Matar Dieye pojačao HNK Goricu

Senegalski napadač Matar Dieye pojačao je hrvatskog prvoligaša Goricu, s kojom je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine

Senegalski napadač Matar Dieye pojačao je hrvatskog prvoligaša Goricu, s kojom je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine i bit će na raspolaganju treneru Valdasu Dambrauskasu u nastavku sezone.

Matar Dieye ističe da je prije konačne odluke razgovarao sa svojim sunarodnjakom Cherifom Ndiayeom, koji je nedavno iz Gorice otišao na posudbu u turski Göztepe.

-Prije konačne odluke razgovarao sam Cherifom Ndiayeom. On mi je rekao lijepe stvari o klubu, gradu, suigračima, stručnom stožeru, a upoznao me malo i sa hrvatskom ligom. Naravno da sam išao i pogledati isječke, neke utakmice, tako da mogu reći da znam što me čeka. Sviđa mi se što je u ligi puno tehnički jakih igrača, vjerujem da ću se svojim stilom igre dobro uklopiti u ono što Gorica igra. Sretan sam što je konačno sve završeno i spreman sam od prve sekunde davati sve od sebe i pokušati pomoći momčadi- izjavio je Matar Dieye, koji je u  Goricu stigao kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s ukrajinskim prvoligašem Olimpikom iz Donjecka.