SDP u Velikoj Gorici počeo pripreme za lokalne izbore

Novi predsjednik SDP-a Peđa Grbin posjetio je Veliku Goricu, istaknuvši da je posjet tom gradu izabran kako bi se poslala jasna poruka o borbi protiv korupcije

Novi predsjednik SDP-a Peđa Grbin posjetio je Veliku Goricu, istaknuvši da je posjet tom gradu izabran kako bi se poslala jasna poruka o borbi protiv korupcije te najavio da je njegova stranka počela pripreme za lokalne izbore u svibnju 2021.

Grbin je ponovno pozvao HDZ da podrži osnivanje saborskog istražnog povjerenstva u vezi s aferom Janaf. Istaknuo je da SDP danas vrlo jasno apelira na HDZ. Ako u prijedlogu za osnivanje istražnog povjerenstva ima nešto što vam ne odgovara – recite nam, sjest ćemo, razgovarati i po potrebi promijeniti, rekao je.

Ali, nastavio je, nemojte se skrivati iza tehnikalija da bi spriječili ono što je za Hrvatsku u ovom trenutku ključno, a to je, poručio je Grbin, da poduzmemo mjere kako bi otkrili što se događa s našim istragama, gdje postoji politički pritisak, zbog čega cure informacije i da stvorimo okvir da se to spriječi.