Saznali smo koju opremu za nogomet morate imati, ali i gdje je kupiti

rog-joma-scaled

Volite igrati nogomet? Bez obzira igrali ga tek tu i tamo ili redovito ili ste aktivan igrač, onda znate da je odličan osjećaj kad se dodatno motivirate novom lijepom opremom. Iako za nogometnu opremu popis i nije baš dugačak, vjerujemo da vas veseli kad obujete nove kopačke ili odjenete novi dres. Ako tek krećete u nogometnu avanturu, uz navedeno, trebat će vam i lopta. Ako ne znate od kud krenuti s kupovinom, predlažemo da poslušate naše savjete koji će vam pomoći pri izboru. A uz savjete otkriti ćemo vam mjesto na kojem ćete naći sve što vam treba od najboljih brendova.

Nije svejedno koju loptu ćete kupiti. Evo kako je izabrati!

Lopta k’o lopta, nije rekao niti jedan igrač nogometa nikad. A postoji i razlog. Naime, kod odabira lopte važan je materijal ali i sama veličina lopte. Odabir prave nogometne lopte može se činiti kompliciranim, no ne mora biti. PVC lopte su pristupačne i trajne, no nisu pogodne za sve. One su teže te ih ne preporučujemo ako je kanite odbaciti glavom. Poliuretanske lopte su srednje klase, kvalitetnije i mekše od PVC lopti, ali nisu toliko dobre kao one od sintetičke kože. Lopte od sintetičke kože su najkvalitetnije, koštaju više, no koriste se i u profesionalnom nogometu. No, ne preporučuje se igranje s njima na tvrdoj podlozi. Također postoje i lopte koje su napravljene od kombinacije materijala i pružaju visoku kvalitetu. Sve ove vrste lopti možete pronaći na web stranici https://www.r-gol.com/hr/lopte-za-nogomet, gdje ćete naći širok izbor različitih lopti, te ih možete filtrirati prema proizvođaču, vrsti materijala i drugim specifikacijama. Ništa jednostavnije!

Koje tenisice odabrati, a da budete još dugo zadovoljni

Odabir tenisica ili kopački može biti kompliciran jer nam je danas dostupno mnoštvo različitih modela i stilova, ali ako znate na kakvom terenu ćete igrati, to će biti jednostavnije. Dobra investicija su kvalitetne kopačke koje vam pomažu u boljoj i sigurnijoj igri. Za meke i mokre terene, preporučuju se kopačke s čepovima koji se mogu mijenjati, a za tvrde terene odlično će vas poslužiti one s gumiranim čepovima. Baš za tvrdi teren, poput onog koji je u dvorani, savjetujemo vam da pogledate one brenda Joma koje se nalaze na linku: https://www.r-gol.com/hr/joma-tenisice-za-dvoranu. Braniči bi trebali odabrati čvrste i tvrde kopačke koje osiguravaju stabilnost, olakšavaju uklizavanje i smanjuju rizik od ozljeda, dok bi napadači trebali birati lagane kopačke od meke kože s malim čepovima za brže kretanje i kontrolu lopte Vezni igrači bi trebali odabrati kopačke koje imaju balans između kvalitete, tvrdoće i oblika čepova. Sva pravila za odrasle vrijede i za djecu, a kao i za odrasle i za najmlađe možete pronaći idealne kopačke. Najbolje modele ćete pronaći na linku: https://www.r-gol.com/hr/djecje-kopacke. Izmjerite djetetu stopalo kako bi mogli odrediti veličinu i u tren oka će nove kopačke biti na vašoj adresi, a još brže ćete ugledati osmijeh zahvalnosti kad dijete obuje nove kopačke i veselo otrči u osvajanje nogometnog terena.

Hrvatska
Sponzorirani sadržaj