Sajam visokog obrazovanja i stipendija ponovno online

Ove će se godine održati 13. listopada s više od 40 izlagača i pokrovitelja
sajam stipendija i visokog obrazovanja Davorin Višnjić/PIXSELL

Sajam visokog obrazovanja i stipendija jedinstven je događaj u Hrvatskoj, na jednom mjestu predstavlja najveću ponudu stipendija i studijskih programa za studiranje u Hrvatskoj i inozemstvu, a ove će se godine održati 13. listopada s više od 40 izlagača i pokrovitelja i ponovno online.

Na njemu će sudjelovati i drugi pokrovitelji sajma i ugledni partneri – Sveučilište u Rijeci, Grad Zadar, Grad Rijeka, Primorsko-goranska i Zadarska županija, navedeno je u  priopćenju organizatora sajma, a posjetitelji će na sajmu moći doznati sve o dostupnim studijima i aktivnim projektima na Sveučilištu u Rijeci, stipendijama Grada Zadra, Grada Rijeke i Primorsko-goranske županije te o natječajima i potporama Zadarske županije.

Organizator je pripremio i popratni program koji je krenuo i prije otvaranja sajma, a priprema posjetitelje za sudjelovanje. Tako se na Instagram profilu Instituta za razvoj obrazovanja danas može pratiti “Insta Live!” s predstavnikom AMPEU-a Tomislavom Freslom, voditeljem Odjela za visoko obrazovanje (programske zemlje). Posjetitelji će moći saznati najbitnije razloge zašto trebaju posjetiti sajam, koje su koristi od sudjelovanja na sajmu i mogućeg izravnog kontakta s predstavnicima obrazovnih institucija.

Sudjelovanje na sajmu besplatno je za sve posjetitelje uz prethodnu registraciju putem prijavnog obrasca. Više informacija dostupno je na internetskim stranicama www.iro.hr te na Facebook stranici događanja.

Događanja
Grad Zagreb
Hrvatska