Predzadnja emisija “Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!”, tko će završiti svoju kulinarsku priču, a tko proći dalje?

Natjecatelji u 75 minuta moraju napraviti toplo predjelo, glavno jelo s prilogom i veganski desert

RTL.hr

Došli smo do pretposljednje epizode blagdanskog specijala ‘Tri, dva, jedan – ho, ho, ho!’, a to znači da će neki natjecatelji danas napustiti show i neće se u finalu boriti za glavnu nagradu – poklon-bon Prima namještaja u iznosu od 15 tisuća kuna, prenosi RTL.hr.

Svi su natjecatelji razgovarali o tome koliko će timova ispasti, a Zagorci su naglasili kako će i dalje biti puni energije i neće se zamarati pobjedom iako ne stoje najbolje u ukupnom poretku. „Kaj bude, bit će“, rekli su. I ostali su se složili s njima govoreći kako nisu primijetili da je neki tim došao samo zbog pobjede. „Voljela bih da nitko ne ispadne, da svi budemo pobjednici, a da nagradu udijelimo nekome kome treba“, rekla je Ivana iz tima Škerac.

Trenutačno je na prvome mjestu tim Škerac, a posljednji su Nesalomljivi, koji će sigurno napustiti show, no nisu klonuli duhom. „Budući da smo prvi s obrnute strane, nama se smiješi finale. Jako smo sretni i motivirani“, u šali je rekao Filip, a s njim se složio i Ivan: „Idemo u finale! Idemo do kraja!“

U današnjoj epizodi natjecatelji u 75 minuta moraju napraviti toplo predjelo, glavno jelo s prilogom i veganski desert, a najbolji kolač osvaja Vindijin poklon-bon i dva dodatna boda, koja bi mogla biti presudna.