Sezona iz snova

Pioniri HNK Gorice ispisali povijest i osvojili naslov prvaka

Pobjedom 4:3 protiv Rijeke, pioniri Gorice osvojili su naslov prvaka
439258488_949550737180419_7430019056037831471_n HNK Gorica

Dečki su spremni, za ovo su radili cijelu sezonu, jedva čekaju tu utakmicu i da finaliziramo sezonu u našu korist- kazao je u najavi odlučujuće utakmice protiv Rijeke, trener pionira HNK Gorice Boris Trivunov.

Predigra pionirima bili su kadeti, a onda su na glavni teren Gradskog stadiona istrčali oni u koje su bile uprte sve oči. Sjajna generacija igrača dosanjala je svojih pet minuta. Tijekom cijele sezone ovi su dječaci oduševljavali svojim igrama i rezultatima, a konačna potvrda mukotrpnog rada stigla je u nedjelju kada je u sjajnoj atmosferi osvojen povijesni naslov prvaka.

HNK Gorica

Nije bilo nimalo jednostavno, gosti iz Rijeke imali su vodstvo od 3:2 nakon prvog dijela, no u nastavku susreta Goričani su preokrenuli rezultat u svoju korist i pobjedom 4:3 osvojili naslov prvaka. Trostruki strijelac za domaću momčad bio je Mihael Kelava, a jednom se među strijelce upisao Juraj Frigan.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka moglo je započeti veliko i zasluženo slavlje, koje su ovi mladići svojim igrama zaslužili.

HNK Gorica

HNK Gorica

Sport
Velika Gorica