Pikado klub Chill Caffe Allianz peti u državi

Na netom završenom Prvenstvu Hrvatske u pikadu, članovi Chill Caffe Allianza zauzeli su peto mjesto

Na netom završenom Prvenstvu Hrvatske u pikadu, članovi Chill Caffe Allianza zauzeli su peto mjesto. Veliki je to uspjeh za gorički klub koji je osnovan tek prošle godine vrativši Veliku Goricu na pikado kartu Hrvatske. Državno prvenstvo koje je održano u Senju okupilo je 88 ekipa s više od 500 natjecatelja, za veliku većinu goričkih pikadista bio je to premijerni nastup na Prvenstvu.

-Bila su to tri nezaboravna dana. Dojmovi su se sada malo slegli. Bilo je sjajno i nezaboravno– rekao nam je Ivano Krusha koji je prvog dana Prvenstva dobio priznanje legende hrvatskog pikada, jer ovim se sportom bavi već 25 godina.

Subotnji dio natjecanja Goričani su odradili perfektno jer su ostvarili pet pobjeda u isto toliko partija. To im je donijelo plasman u nedjeljno polufinale desne strane. U tom pobjedničkom zanosu pali su i kasniji prvaci, članovi Pikado kluba Sesvete.

-Nedjelja nije bila naša; nismo se najbolje snašli. Na kraju smo bili peti, što je veliki rezultat. Ponosan sam na dečke, jer ovo je dobar rezultat. Šteta, jer imali smo otvoren put do kraja. Da se u subotu sve završilo, vjerujem da bi na kraju bili pravci- priča nam dalje Krusha.

Na krilima ovog rezultata dečki se sada okreću završni županijskog Kupa koja će se u subotu odigrati u Svetoj Nedelji, odakle će se tri najbolje ekipe plasirati na završnicu natjecanja, jer u kvalifikacijama su Goričani već pobjeđivali prvoligaše i drugoligaše.