Nije poštivao pravilo prednosti

Pijani vozač u Velikoj Gorici uzrokovao tešku prometnu nesreću. Četiri osobe teško ozlijeđene

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja protiv osumnjičenog su muškarca policijski službenici Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici dostavili kaznenu prijavu te je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku
Teška prometna nesreća kod Sinja! Poginuo mladi motociklist Ivana Ivanovic/PIXSELL

Zagrebačka policija izvijestila je o prometnoj nesreći u Velikoj Gorici, koju je u nedjelju, 26. svibnja oko 4 sata skrivio pijani 33-godišnjak koji je vozilom upravljao s 1,2 promila alkohola.

Dolaskom do raskrižja s južnim kolnikom Ulice 153. brigade Hrvatske vojske prošao je pored prometnog znaka obavezno zaustavljanje – stop i ušao u navedeno raskrižje skrećući ulijevo, a da pritom iako je bio dužan, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska. Tom prilikom, uslijed nepoštivanja prednosti prolaska, na prednju lijevu bočnu stranu njegovog vozila naletio je prednjim dijelom osobni automobil marke Renault Twingo, kojim je upravljala 54-godišnjakinja.

U prometnoj nesreći ozlijeđeni su 54-godišnja vozačica i 61-godišnji putnik u osobnom automobilu Renault Twinga te 33-godišnji vozač i 32-godišnja putnica iz osobnog automobila Opel Corsa. Liječnička pomoć im je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb i Kliničkom bolničkom centru Sestre Milosrdnice gdje je utvrđeno da su svi teško ozlijeđeni.

 

Crna kronika
Velika Gorica