Povratak na staro mjesto

Perica Vidak opet na klupi Lučkog

Lučko se trenutno nalazi na jedanaestom mjestu 3. NL Centar, tako da Vidaka očekuje nimalo lagan posao i zadatak
DSC_7509-4.jpg

Nakon dvije godine Perica Vidak vraća se u Lučko, na klupu tamošnjeg trećeligaša (četvrti rang natjecanja), odakle ga je put odveo u Latviju gdje je radio u Audi kao pomoćnik Tomislava Stipića, s kojom je osvojio tamošnji Kup, nakon čega je uslijedio povratak kući i kratka epizoda u Zagorcu.

-Nakon što nije realizirano preuzimanje kluba iz SuperSport 1. NL, odlučio sam da više neću čekati. Bilo je ponuda i iz viših rangova, no prihvatio sam poziv Lučkog koje je bilo uporno. Našli smo zajednički jezik oko višegodišnjeg projekta za koji vjerujem kako će uspjeti- govori nam Perica Vidak, koji klub preuzima u ne baš idealnoj poziciji.
Naime, Lučko se trenutno nalazi na jedanaestom mjestu 3. NL Centar s 15 bodova.

-Za klub renomea Lučkog trenutna pozicija nije realna. Ima tu kvalitetnih igrača, zbog čega vjerujem kako se može i mora više. Trebat će nam vremena da sve sjedne na svoje mjesto, no ja vjerujem da možemo napredovati- poručuje Vidak, koji će na klupi debitirati u subotu u Krapini kod Zagorca, nakon čega ga očekuju susreti protiv Segeste, Zeline, Lukavca, Bistre i Samobora.

-Igramo većinom protiv klubova iz gornjeg poretka. Na nama je da sada do kraja jeseni skupimo što više bodova i da se približimo pozicija pri vrhu. Najbitnija je sada konsolidacija, a onda na zimu vidjeti što nam još treba od igrača i krenuti u bitku za sam vrh. Ima se još puno za odigrati i puno je bodova u igri, pa ćemo vidjeti- zaključio je razgovor Vidak.

Grad Zagreb
Sport
Velika Gorica