Dvostruki vikend program

Okuje domaćin nedjeljnog kola, dečki pozivaju na hladnu cugu i živu muziku

Okujci su lani dobili nagradu za najboljeg domaćina Malonogometne lige Turopolja i Posavine, a tu titulu žele i opravdati
DSC_4569-2.jpg

Na Malonogometnoj ligi Turopolja i Posavine odigrano je pet kola. Na stopostotnom učinku je Lazina Čička koja je odmah na startu istaknula visoke domete i bacila rukavicu višestrukim prvacima, ekipi Kuča koja je trenutno na drugom mjestu s dva boda manje. Najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela natjecanja je ekipa Okuja koja je na trećem mjestu.

Upravo u vikendu pred nama Okujci su domaćini sedmog kola koje se igra od 15,30 sati. Prošle godine, liga je premijerno došla i do Okuja, koje se tada predstavilo u lijepom svjetlu. Dobra organizacija nije prošla nezapaženo od vodstva lige koje ih je proglasilo domaćinom lige. Ekipa iz Okuja taj epitet želi opravdati, te su kako smo mogli čuti dečki uložili puno truda u cjelokupnu organizaciju, kao i uređenje terena i samog okoliša.

-Dođite i uvjerite se što spremamo. Možemo samo poručiti kako vas čeka hladna cuga i živa muzika- stoji u najavi nedjeljnog kola Malonogometne lige Turopolja i Posavine koja će se odigrati u Okuju.

Dan ranije, u subotu, 1. srpnja domaćin je Čička Poljana.

Sport
Velika Gorica