Mjesto u finalu osigurat će 16 djevojaka

Održan casting za ovogodišnji izbor Miss sporta Hrvatske

Miss sporta Hrvatske ove će se godine održati u Velikoj Gorici, a finalna večer u Pučkom učilištu bit će 11. srpnja
Prelog: Finalni izbor za Miss sporta Hrvatske Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U Plesnom centru Zagreb by Nicolas održan je prvi od dva castinga za ovogodišnji izbor Miss sporta Hrvatske. Miss sporta Hrvatske ove će se godine održati u Velikoj Gorici, a finalna večer u Pučkom učilištu bit će 11. srpnja. Nakon što se izbor dvije godine zaredom održao u Prelogu, najljepše sportašice Hrvatske ove će godine svoje sportove promovirati u Velikoj Gorici, a putem castinga svoje će mjesto u finalu osigurati njih 16 koje će se nadmetati za titulu najljepše.

Finalistice će se u Velikoj Gorici u hotelu Garden okupiti 8. srpnja gdje će boraviti do samog izbora. Za vrijeme priprema sportašice će uvježbati talent show koji je specifičnost ovog izbora, a cilj je da svaka od njih sama osmisli koreografiju i glazbu kojom će predstaviti sport koji trenira, uz vremensko ograničenje od 45 sekundi. Uz talent show sportašice će učiti i o stilovima odijevanja te uvježbavati svaki od četiri izlazaka koji ih očekuju u finalu.

Finalne večeri 11. srpnje sportašice će se žiriju i gledateljima predstaviti u kupaćim kostimima Pletix, sportskoj odjeći Body feeling, večernjim haljinama dizajnerice Mirsade Jureše te kratkim crnim haljinama koje će nositi uz nakit Prahir.

Voditelj programa tradicionalno će biti Davor Garić, a u zabavnom dijelu programa za sada tek otkrivamo da će pjevati Antonija Šola. Nastupit će plesači akrobatskog rock’n’rolla, kluba Gimnazija, latinoamerički plesači Paula Hude i Vedran Sraga te Nathalie Nujster, europska prvakinja u modernom plesu.

Hrvatska
Show