Odbrojavamo do Thompsonovog koncerta u Pisarovini – Velika fešta povodom Dana općine i Martinja!

Marko Perković Thompson za nešto manje od dva tjedna nastupa u Pisarovini, gdje će povodom Dana općine Pisarovina 10. studenog zapjevati u sportskoj dvorani Pisarovina.

Brojni Thompsonovi fanovi odbrojavaju do koncerta koji se ujedno održava samo dan prije Blagdana svetog Martina, a koji već tradicionalno svuda po Hrvatskoj prate pučke veselice i sjajno raspoloženje, uz kušanje mladog vina. Pa tako, kako naši stari u skladu s običajima i tradicijom kažu – „Mlado vino pije se na Svetog Martina!”, ove se godine za Martinje u Pisarovini fešta uz Thompsona!

Marko Perković Thompson posebno se raduje predstojećem koncertu u Pisarovini, iako je posljednjih tjedana u potpunosti fokusiran na rad na novom albumu i sve dane provodi u studiju.

-U sklopu ove turneje, posebno mi je važno obići i manja mjesta širom naše domovine- naglasio je Thompson ususret iščekivanom koncertu u Pisarovini, koji će za sve njegove brojne fanove zasigurno biti nezaboravan koncertni doživljaj.

Thompsonov bend je spreman, set lista će oduševiti svim velikim hitovima koje zaista vole sve generacije naše publike, a za koncert se sprema i sjajna produkcija koja u Pisarovinu stiže čak iz Šibenika. S toga ne propustite veliku feštu od glazbe i vina uz koncert Marka Perkovića Thompsona 10. studenog u Pisarovini!