Uz Dan Župe Blažene Djevice Marije Pomoćnice

Obilježen Dan Mjesnog odbora Ivanec

Kristijan Đurđević je naglasio kako je Ivanec mjesto koje koristi brojne prednosti urbanog života, a opet je smješten u pitoresknom dijelu podno Medvednice gdje se život može živjeti punim plućima
ec0898c0-88ae-4514-a995-736db639f6dc

Mjesni odbor Ivanec obilježio je svoj dan te Dan Župe Blažene Djevice Marije Pomoćnice. U Društvenom domu održana je svečana sjednica Vijeća MO Ivanec na kojoj je predsjednik Kristijan Đurđević istaknuo nekoliko ključnih projekata koji su se odradili te najavio neke od planiranih u narednom razdoblju.

Đurđević je naglasio kako je Ivanec mjesto koje koristi brojne prednosti urbanog života, a opet je smješten u pitoresknom dijelu podno Medvednice gdje se život može živjeti punim plućima.

-Moram zahvaliti na dobroj suradnji vodstvu Grada Zaprešića jer smo u Ivancu uvijek išli u smjeru razvoja. Ovih dana završen je jedan od najvećih projekata u povijesti, izgrađena je kanalizacijska mreža, pa se upravo očekuju dopuštenja za priključenje. Tijekom cijele godine provodimo male komunalne akcije i to sve teče glatko. Mogu istaknuti uređenje jednog raspela u gornjem dijelu Ivanca, a odmah i najaviti uređenje raspela u donjem dijelu Ivanca- rekao je Đurđević.

U ime Grada Zaprešića čestitke je uputio zamjenik gradonačelnika Alan Labus koji je podsjetio na projekte koji su već pri kraju, a najavio je i nove u cilju da se svi dijeli grada ravnomjerno razvijaju.

-Uz ovu zgradu planiramo otkupiti dio zemljišta kako bi proširili sportski dio te obnovili postojeće igralište. U planu je i uređenje potkrovlja ovog doma kako bi neke od udruga i vodstvo vijeća mjesnog odbora imalo primjerene uvjete za rad- rekao je Labus.

Nakon sjednice služena je sveta misa u župnoj crkvi u Ivancu.

Događanja
Zaprešić