Novi sjajan uspjeh velikogoričkog taekwondoa; Sara Habijančić srebrna u Beogradu

Sara je s ovom medaljom osvojila nove bodove na WTE rang listi te je sada na visokom četvrtom mjestu
Sara postolje- Serbia open 2022

U vikendu za nama u Beogradu je održan G2/E2 Serbia open 2022, turnir iz serije Grand prix turnira svjetske taekwondo federacije, koji je ugostio više od 600 natjecatelja iz više od 35 zemalja svijeta. Sudionik natjecanja bio je i Taekwondo klub Velika Gorica čiji je jedini predstavnik bila juniorka Sara Habijančić.

Čudesni niz od šest osvojenih medalja na G2 turnirima u ovoj godini, Sara je nastavila i na svom sedmom turniru u Beogradu. U izuzetno kvalitetnoj konkurenciji Sara je nanizala tri pobjede i tako došla do finala, u kojem ju je čekala trećeplasirana s prošlog Svjetskog prvenstva juniorki, koja je i ovog puta bila uspješnija od naše natjecateljice.

-Ponovno odlično odrađen turnir i zasluženo osvojena srebrna medalja. Sara je s ovom medaljom osvojila nove bodove na WTE rang listi te će biti na visokom četvrtom mjestu, te sada već možemo reći kako je zacrtani cilj da se na kraju godine bude u top 10 već ostvaren- poručio je trener Igor Matić najavivši kako će Sara do kraja godine nastupiti još na G2 BiH Open i G2 French Openu.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija