Nova pobjeda Vrbovčana na Sajmištu

Ponovno zadovoljstvo i sreća na Sajmištu. Nogometaši Vrbovca sjajnom igrom su slomili otpor favoriziranog Jaruna, koji je poražen s 4:2, a dva Josipa, Slišković i Colarić junaci su novog slavlja. Slišković i Colarić postigli su po dva zgoditka, srušivši sve nade gostiju, koji su još jednom ostali kratki u borbi za bodove.

Najzanimljivije u prvom dijelu odigralo se u posljednjih sedam minuta u kojima su okupljeni gledatelji vidjeli tri zgoditka. Slišković je doveo Vrbovec u vodstvo, Vučemilović Vranjić potom izjednačuje da bi Colarić ponovno vratio prednost na domaću stranu.

Iako je Jarun u 53. preko Darojkovića došao do izjednačenja, na kraju su se radovali Vrbovčani koji u posljednjih petnaestak minuta preko Sliškovića i Colarića dolaze do pobjede i bodova koji se momčad još više približila sredini poretka.

3. HNL-SREDIŠTE, 12. KOLO
NK VRBOVEC – NK JARUN 4:2 (2:1)
STRIJELCI: 1:0 Slišković (38), 1:1 Vučemilović Vranjić (40), 2:1 J. Slišković (42), 2:2 Darojković (53), 3:2 Slišković (77), 4:2 J. Colarić (88)
NK VRBOVEC: Jelavić, Slišković, Radovac, Mašić, Šiprak (od 58. D. Colarić), J. Colarić (od 90. Zebić), Busija, Čupić, Tolić, Pluščec, Babić. TRENER: Tihomir Bradić
NK JARUN : Šimičić, Vučemilović-Vranjić, Ačkar (od 84. Hodak), Grdenić, Fuček, Ivančić (od 88. M. Martinko), A. Martinko, Gadže (od 65. Tadić), Darojković, Ćerdić, Jazvić. TRENER: Damir Biškup