NK Turopoljac u nedjelju igra za svoga Doriana Pucekovića, pozvani su svi da ih podrže u ovoj plemenitoj akciji

Cijeli prihod od prodanih karata s utakmicom protiv Mladosti namijenjen je za 4-godišnjeg Doriana
307952613_5400991996644387_3635267815605265905_n

Nakon što se u akciju za Doriana Pucekovića uključila HNK Gorica i Zakon Šutnje, koji je prihod s rođendanskom koncerta namijenio za 4-godišnjeg Doriana Pucekovića, u akciju prikupljanja potrebnih financijskih sredstava za ugradnju dizala u kuću, kako Dorijanovi roditelji, Ines i Josip ne bi ga morali nositi na drugi kat, uključuje se i NK Turopoljac, koji će cijeli prihod od prodanih karata s utakmicom protiv Mladosti uplatiti u tu svrhu.

-Kad je potrebno, sportaši su uvijek tu, pokažu svoje plemenito i sportsko srce i uključuju se u akcije prikupljanja pomoći, a pogotovo ako se radi o djeci! Uprava našeg kluba odlučila je sudjelovati u plemenitoj akciji prikupljanja sredstava za Doriana Pucekovića, našeg malog sumještanina koji boluje od spinalne atrofije mišića i kojemu je prijeko potrebno dizalo kako njegovi roditelji Ines i Josip ne bi morali nositi Doriana na drugi kat. Dorian ima 4 godine i veselo je i bistro dijete, ali bolest mu ne dozvoljava da bude pokretan kao druga djeca. I možemo li se ne uključiti u akciju prikupljanja sredstava? Ne, ne možemo!- poručuju s Kneja i pozivaju sve da se odazovu nedjeljnom turopoljskom derbiju.

-Svi gledatelji koji će u nedjelju doći na utakmicu pozvani su donirati i više nego što je cijena ulaznice od 20 kuna, a u tu svrhu postavit ćemo kutiju na ulazu na igralište. Pozivamo i one koje možda nogomet ne zanima u toj mjeri da bi došli na utakmicu, neka dođu zbog plemenite svrhe ove akcije i pomognu koliko mogu, a sve za boljitak malog Doriana!

Ako niste u mogućnosti doći na utakmicu, malom Dorianu možete pomoći i donacijom na žiroračun HR0824840081135117097 te obavezno pod opis plaćanja navesti “Donacija za Doriana Pucekovića”- za kraj će Uprava Nogometnog kluba Turopoljac.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija