Najgledanija kulinarska emisija “Večera za 5 na selu” vraća se na male ekrane

I u 15. sezoni ponovno će se kuhati razna jela diljem Lijepe Naše

Večera za 5 na selu/RTL

Kulinarski show Večera za 5 na selu godinama je neiscrpan izvor zabave tako da i u novoj sezoni omiljenog TV formata gledatelji mogu očekivati već provjereni recept za idealnu večer uz RTL.

Ukusna večera pripremljena prema zanimljivim receptima uvijek će privući gledatelje, no ono što se pamti i prepričava danima poslije ponajprije su komentari kandidata o kušanom jelu i samom domaćinu. U prošloj sezoni pao je rekordan broj desetki, no to je više iznimka nego pravilo iako će kandidati uvijek reći kako se trude dati realnu ocjenu. Ipak, kriteriji ocjenjivanja nisu strogo zadani pa u stvarnosti to izgleda ovako: ponedjeljkom se okuplja nova ekipa domaćina i svi su pomalo suzdržani, uglavnom daju dobre ocjene i ispipavaju teren, a kako tjedan odmiče, maske padaju i doznajemo pravo stanje stvari – je li pobijedio onaj tko je zaslužio ili je kalkulacija odradila svoje, tko je ‘pogrešno’ predstavio jela određenog podneblja, tko je uništio atmosferu svojim ponašanjem, treba li biti iznenađenja na kraju večere, tko darovima misli kupiti bolje ocjene, je li istina da ostalima nije smetalo što su se u emisiju prijavili supružnici, prijatelji, rodbina, kuhari po zanimanju…, kakav je zapravo bio aperitiv, koliko je važna dekoracija te, naravno, je li juha predjelo- piše zagreb.info.

Cijela je emisija vrlo iskrena i gledatelji su to prepoznali. U Večeri za 5 na selu kuhaju kandidati koji se ponašaju prirodno i iskreni su u komentarima. -Zasluge uspjeha Večere za 5 na selu ponajprije pripisujem svojoj ekipi koja iz tjedna u tjedan uspijeva pronaći zanimljive ljude, koji potom kuhaju zanimljiva jela i općenito stvaraju sadržaj koji je pozitivan i privlačan gledateljima- kaže producentica showa Marija-Jelena Zen.

I u 15. sezoni ponovno će se kuhati razna jela diljem Lijepe Naše, a što će ponuditi budući kandidati te jesu li naučili nešto o prezentaciji i ocjenjivanju iz prijašnjih emisija – ne propustite pogledati u novoj sezoni Večere za 5 na selu uskoro na RTL-u!