Mjesni odbor Matija Gubec ušao u novi prostor na Stenjevcu

Za izgradnju objekta Vijeće je izdvajalo sredstva iz Planova malih komunalnih aktivnosti od 2016. do 2019. godine
191212_mo matija gubec (1)

Pročelnica Gradskog ureda za mjesnu samoupravu Renata Šimon uz prigodni program i mnoštvo uzvanika otvorila je novi objekt Mjesnog odbora Matija Gubec na Zagrebačkoj cesti u Stenjevcu u vrijednosti od oko 4 milijuna kuna.

Građani ovoga dijela grada i članovi mjesnog odbora dobili su kvalitetan prostor za sastanke, druženje, održavanje koncerata i priredbi te različitih aktivnosti koji će im podići kvalitetu života.

-Na raspolaganju je izuzetno kvalitetan prostor, a ovo je samo početak ulaganja u GČ Stenjevec koji s pravom postaje pravi grad u malome- rekao je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Stenjevec Željko Jeger.

Za izgradnju objekta Vijeće je izdvajalo sredstva iz Planova malih komunalnih aktivnosti od 2016. do 2019. godine. Objekt sadržava dvije etaže od 340 m² te je prilagođen osobama s invaliditetom. Koristit će ga stanovnici, umirovljenici, kulturno-umjetnička društva, sportski klubovi i članovi Odbora, a sastoji se od velike dvorane, četiriju ureda, dviju čajnih kuhinja i WC-e te pomoćne prostorije.

Grad Zagreb
Hrvatska
Ostalo