Popularna manifestacija iskorištena za promociju

Miss sporta Hrvatske predstavljen na velikogoričkoj manifestaciji Petek na Gorice

Dio finalistica Miss sporta Hrvatske tako se upoznao s dijelom tradicijske baštine Velike Gorice te posjetiteljima manifestacije predstavile Izbor koji će se održati 11. srpnja u srcu Turopolja
miss-sporta-petek-na-gorice

Završen je casting za finalni izbor Miss sporta Hrvatske koji će se održati 11. srpnja u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici, a projekt je predstavljen na manifestaciji Petek na Gorice. Riječ je o manifestaciji koja je proizašla iz starog običaja velikogoričkog sajmovanja, a u modernijoj verziji održava se svakog prvog petka u mjesecu.

Dio finalistica Miss sporta Hrvatske tako se upoznao s dijelom tradicijske baštine Velike Gorice te posjetiteljima manifestacije predstavile Izbor koji će se održati 11. srpnja. Među finalisticama će tako biti predstavnice atletike, gimnastike, nogometa, odbojke, plesa, rukometa, sinkroniziranog klizanja, akrobatskog rock & rolla, kickboxinga i karatea.

Gledateljima i žiriju sportašice će se predstaviti u nekoliko izlazaka, a posebno će biti zanimljiv talent show. U 45 sekundi finalistice će osmisliti koreografiju s kojom će predstaviti sport koji treniraju te time pokazati i svoju kreativnost. Osim talent showa sportašice će izaći u sportskoj odjeći Body feeling, kupaćim kostimima Pletix uz koje će se nositi sunčane naočale Prooptika, večernjim haljinama Mistic Exclusive te malim crnim haljinama uz koje će se nositi nakit Prahir.

Sportašice će se osim titule nadmetati za sjajne nagrade. Tako će pobjednica dobiti trogodišnju stipendiju veleučilišta Aspira, smjer sportski menadžment, a tu su još pokloni Jana Nails i Tiens Europe GmBH.

Prvi put u povijesti izbora, a prvi je održan davne 1992. godine, najljepše hrvatske sportašice nadmetat će se za lentu najbolje u Velikoj Gorici 11. srpnja, a četiri dana prije iskoristit će za upoznavanja, druženje, uvježbavanje koreografija i izlazaka te promociju velikogoričkog kraja.

Događanja
Velika Gorica