Miroslav Lukinić okupio nogometaše Kupe

Novu sezonu Kupa će otvoriti tamo gdje je i završila lanjsku, u Obrezini kod Mladosti

Novi član Jedinstvene županijske lige, Kupa iz Pokupskog, 23. srpnja pod vodstvom Miroslava Lukinića započela je pripreme za novu sezonu. Prethodne dvije bile su povijesne za pokupski nogomet jer osvojena su dva ligaška naslova čime je izboren ulazak u peti rang hrvatskog nogometa.

-Iza nas je jedno lijepo razdoblje u kojem smo našim navijačima donijeli puno radosti. Bez njihove podrške ni mi ne bismo bili tako jako. Vjerujem kako će se ta simbioza nastaviti i ove sezone. Svjesni smo da nas očekuju teški izazovi, no ne bojimo se, već idemo pokazati svoje zajedništvo i snagu koji su nas krasili sve ovo vrijeme- rekao nam je trener Kupe, Miroslav Lukinić.

Na popisu igrača za novu sezonu nalaze se vratari Kušević i T. Sečanj, te igrači I. Petković, T. Petković, M. Petković, M. Vranešić, D. Vranešić, B. Pirša, D. Pirša, Zlodi, Grahovac, Šestak, Šandor, Blažinčić, I. Belečić, D. Belečić, Turković, Bašić, Lukinić, I. Klasnić, L. Klasnić, Poturica, T. Sečanj, J. Brajković, Ruklić i D. Brajković.

-Odazivom igrača na treninge sam i više nego zadovoljan. Treniramo tri puta tjedno, a do početka prvenstva odigrat ćemo dvije utakmice i sudjelovati na turniru u Odri- kaže nam Lukinić.

Prvu provjeru momčad će imati 7. kolovoza u Gornjoj Lomnici protiv Meštrice, dok je dan kasnije utakmica protiv Poleta, a 14. kolovoza Kupa će sudjelovati na turniru u organizaciji NK Odre.

Zbog opsežnih radova na igralištu u Pokupskom, Kupa će prvi dio prvenstva igrati u Gornjoj Lomnici na igralištu Meštrice, koja je Pokupljanima izašla u susret.

-Proširili smo igralište kako bismo zadovoljili sve uvjete koji se traže od nas. Također, stara je ograda maknuta i uskoro će krenuti postavljanje nove, kao i radovi na drenaži. Svi vjerujemo kako ćemo se na proljeće vratiti na Pokupsko i svima se pokazati u lijepom svjetlu- zaključio je trener Miroslav Lukinić.

Novu sezonu Kupa će otvoriti tamo gdje je i završila lanjsku, u Obrezini kod Mladosti.