Rezultata vrijedan pažnje

Mirjana Šimek Bilić najbrža žena na supermaratonu “Od Kaptola do Kaptola”

Velikogorička trkačica rutu od Zagreba do Čazme ukupne dužine 60 kilometara i 350 metara istrčala je za 4:29:09
1000026430-1024×662 Superportal

47. izdanje supermaratona „Od Kaptola do Kaptola“ pripalo je Slovencu Juri Oreheku koji je stazu dugu 60 kilometara i 350 metara od Zagreba do Čazme pretrčao za 4:01:29. Jure Orehek ove je godine po prvi put sudjelovao na utrci za koju je kazao kako je odlično organizirana te da nije bilo nikakvih problema na trasi.

Najbrža žena ove je godine bila Velikogoričanka Mirjana Šimek Bilić koja je trasu od Zagreba do Čazme istrčala u vremenu 4:29:09.

-Bila je prekrasna utrka i na kraju nas je baš poslužilo vrijeme, nakon onog snijega koji je padao noćas. Ovu utrku si već jako puno želim jer jako volim Čazmu, tu i reli organizira moj drugi klub, auto klub. Mogu reći da je ovo predivna utrka i predivno organizirana- kazala je nakon ulaska u cilj za Superportal Šimek Bilić.

Sve maratonke i maratonce u cilju su dočekali gradonačelnik Čazme Dinko Pirak i predsjednik Gradskog vijeća Branko Novković.

-Mi Čazmanci smo već uhodani u organizaciji jer ovaj maraton se održava već po 47. put i jako nam je drago da organizacijski sve štima, da nas je ipak i vrijeme poslužilo. Čazma se ponosi svojim maratonom. Mnogo radimo za naš grad u smislu privlačenja gostiju u turističkom smislu i kroz sport i kroz druge sadržaje koje nudimo tijekom cijele godine. Čestitam svim maratonkama i maratoncima koji su dotrčali do cilja jer oni su svi pobjednici- kazao je gradonačelnik Pirak.

Čazma
Sport
Velika Gorica