MATO JELIĆ, predsjednik Vrbovca: U Sisak idemo ostaviti srce na terenu

Nakon deset kola 3. NL Centar nogometaši Vrbovca zauzimaju sedmo mjesto s 15 bodova
matoo jelić

Nakon deset kola 3. NL Centar nogometaši Vrbovca zauzimaju sedmo mjesto s 15 bodova. U subotu odlaze na zahtjevno gostovanje Segesti, koja je peta s bodom više.

-Dosadašnjim učinkom nismo nezadovoljni, iako objektivno žalimo za četiri „prolivena boda“ – kaže predsjednik vrbovečkog trećeligaša Mato Jelić, podsjećajući kako u ovoj dionici njegovi dečki pružali dobrih i slabijih igara, ali i puno htijenja i želje. U nekim susretima nedostajalo je i malo sportske sreće- kaže.

-I u prošloj utakmici s, objektivno, favoritom Lučkim, pokazali smo kako se treba boriti. Obećajem da će dečki i u Sisku ostaviti „srce na terenu“, pa što bude- kaže Jelić.
Podsjeća kako prošlu subotu trener Biškup na raspolaganju nije imao kartoniranog Babića i bolesnog Turka, a težu ozljedu i dalje vuče stoper Lovrić.

-Nemamo bodovni imperativ, u prvom nam je planu stvaranje vlastitih igrača, a da smo na dobrom putu vidimo kroz stasanje naših poletaraca Bubnjara (o čijem se spektakularnom prošlotjednom pogotku Lučkom još priča, op.a.), Turka, Kličeka, Škare itd. u prave igrače– dodaje Jelić.

A, na pitanje gdje je standardni prvotimac Slišković (nema ga već dva kola) odgovara:

-Otišao je u Zelinu! Žao nam je, radi se o talentiranom igraču, koji zadnjih sezonu-dvije nije pružao ni izdaleka onoliko, koliko objektivno može.

Grad
Hrvatska
Sport
Vrbovec
Zagrebačka županija