U Grabi predstavljen novi trener

Marko Biljan preuzeo Mraclin: Volim podići ljestvicu visoko i veselim se novim izazovima

Dosadašnji trener Tomislav Škrinjarić u potpunosti se posvećuje Školi nogometa i preuzima jednu od mlađih kategorija
20240611_200908

Tek što je završila nogometna sezona, u četvrtoligašu Mraclinu započeli su sa slaganjem priče za novu sezonu. Prvi korak u tom mozaiku bio je pronalazak novoga trenera. Tomislava Škrinjarića, koji je momčad vodio u protekloj sezoni zamijenit će Marko Biljan, koji je ovog proljeća vodio juniore HAŠK-a. Prije toga je radio s mlađim kategorijama HNK Gorice, dok je seniorski radio u Gradićima i ŽNK Gorici, koju je i uveo u Prvu ligu.

-Hvala Tomi na prošloj sezoni. Odradio je dobar posao u ovih godinu dana. Ne mijenjamo ga zato što nije bio dobar, već zato što nam fali u Školi nogometa, gdje će preuzeti jednu od kategorija i nadgledati sve naše kategorije, kojih će biti više. To mogu potvrditi- kazao je uvodno sportski direktor Mraclina Luka Cvetnić kojem je drago što je Biljan prihvatio njihov poziv.

-Čekali smo ovaj trenutak da se poslože sve stvari i da krenemo zajedno u novu sezonu- poručio je Cvetnić.

Biljan je tek kratko rekao kako je njemu puno lakše pričati na terenu.

-Očekivanja su velika, a i moja osobna očekivanja su takva, jer upoznat sam s ekipom i kadrom koji me čeka tu. Hoćemo li ostvariti visoka očekivanja vidjet ćemo. Ja ću dati sve od sebe i prenijet ću to na igrače- poručio je novi trener Mraclina Marko Biljan, koji se veseli novim izazovima.

-Ligu poznajem. Radio sam u njoj godinu dana, tako da znam što nas očekuje- zaključio je svoje obraćanje Biljan.

Dobroj suradnji s novim trenerom nada se i tehnički direktor Dražen Dandić, a predstavljanju trenera nazočili su i dopredsjednik Matija Kos, tajnik Goran Vukašinec te predsjednik Miroslav Iličić.

-Dogovorili smo se vrlo jednostavno. Od novog trenera očekujemo ozbiljan rad, jer liga će biti teška, a naša je želja da budemo prvi vrhu- istaknuo je predsjednik Miroslav Iličić.

Osim toga, klupsko je vodstvo i u pregovorima s novim igračima, a određeni pojedinci već su viđeni po klupskim hodnicima.

Sport
Velika Gorica