Najdugovječnija manifestacija POU Velika Gorica

Magazin, Jole i Klapa Kampel dolaze na Goričke večeri!

Ovogodišnja manifestacija traje do 17. do 30. svibnja, a kao i prošlih godina pripremljen je bogat i raznovrstan program za djecu i odrasle
Ður?evac: Prvi dan ovogodišnje Picokijade publiku zabavljala grupa Magazin Damir Spehar/PIXSELL

Pred Velikogoričanima i svim njihovim gostima još jedne su Goričke večeri, najdugovječnija manifestacija Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Ovogodišnja manifestacija traje do 17. do 30. svibnja, a kao i prošlih godina pripremljen je bogat i raznovrstan program za djecu i odrasle.

Otvorenje manifestacije u Parku dr. Franje Tuđmana je u petak, 17. svibnja od 20 sati koncertom Magazina, a dobar provod nastavlja se i idućih dana raznim tematskim koncertima, izložbama i radionicama.

Već u subotu 18. svibnja slijedi nastup Puhačkog orkestra DVD-a Velike Gorice s početkom u 19.30 sati, a nakon slijedi koncert Metaklape u 20.30, dok nedjelja uz izložbu vozila Oldtimer kluba Turopolje, donosi kazališni show na otvorenom – Pantomima classic te koncert Swingersa i Roberta Marekovića.

U vikendu 24. i 25. svibnja Velikogoričani mogu uživati u koncertu Pavela, dok u subotu 25. svibnja zabavu na otvorenom priprema veliki zabavljač hrvatske glazbene scene Joško Čagalj – Jole.

Završnica Goričkih večeri ‘pripast će’ također klapskoj pjesmi. Na Dan državnosti u četvrtak, 30. 5., stiže nam jedna od najuspješnijih domaćih klapa – Kampanel.

Uz to, za sve ljubitelje sedme umjetnosti, organizatori su pripremili Kino u parku na otvorenom. U Parku dr. Franje Tuđmana prikazivat će se blockbusteri, animirani sinkronizirani filmovi i komedije. Projekcije su zakazane za 18:00 i 20:00 sati.

Događanja
Velika Gorica