LJEPŠA STRANA POLITIKE: Učenici poslali emotivnu poruku Krešimiru Ačkaru

Lijepo iznenađenje dočekalo je jutros v.d. gradonačelnika Velike Gorice Krešimira Ačkara prilikom dolaska na radno mjesto

Lijepo iznenađenje dočekalo je jutros v.d. gradonačelnika Velike Gorice Krešimira Ačkara prilikom dolaska na radno mjesto. Naime, učenici i učiteljice Područne škole Dubranec poslale su mu pismo.

Između ostaloga, učenici su napisali;

“Poštovani gospodine Ačkar,

hvala vam na Vašoj pomoći i vremenu koji ste odvojili kako bi ste nam pomogli da možemo i dalje ići u školu, učiti i družiti se s prijateljima i učiteljicama uživo. Nakon potresa koji je oštetio našu školu u Dubrancu, zalaganjem naših učiteljica, ali i Vas ovdje u Bukovčaku smo ponovni svi zajedno. Nadamo se da ćete i dalje truditi i pomagati nam da se sagradi lijepa, nova škola na istom mjestu gdje je bila naša stara školica. Volimo Vas jako puno- stoji u pismu koje potpisuju učenici i učiteljice PŠ Dubranec.

Krešimir Ačkar ostao je ugodno dirnut porukom najmlađih sugrađana o čemu je na svom Facebooku napisao;

“Kada dobijete ovakvo pismo, onda znate da sve što radite ima smisla i daje vam snagu da nastavite dalje s još više ljubavi.
Hvala učenicima i učiteljicama iz područne škole u Dubrancu na pismu koje me je istinski dirnulo i prekrasnoj slici škole s otiscima prstiju.
Volim vas!”.