Kurilovec svladao drugoligaša

U pripremnom susretu odigranom na SRC Udarnik, trećeligaš iz Kurilovca svladao je jače rangirani Hrvatski dragovoljac s 3:1

U pripremnom susretu odigranom na SRC Udarnik, trećeligaš iz Kurilovca svladao je jače rangirani Hrvatski dragovoljac s 3:1. Bolju i kvalitetniju igru domaća je momčad na kraju okrunila zasluženom pobjedom u koju su pogotke ugradili Hodak, Muhar i Tramontana, dok je strijelac počasnog pogotka za goste iz Sigeta bio Valentić.

-Dečki su danas odradili jedu zaista odličnu utakmicu protiv kvalitetne drugoligaške momčadi. Od prve minute smo se nametnuli posjedom lopte i stvorili veliki broj šansi. Velikom odgovornošću u igri te s kvalitetnim rješenjima u igri s loptom bili smo tijekom cijele utakmice dominantna momčad. Kompletirali smo kadar izuzev izostanka kapetana Čunčića, koji će nam se priključiti sljedeći tjedan tako da je pred nama još puno rada kako bi ovakve predstave bili u kontinuitetu. Nećemo poletjeti nakon ovakve utakmice, nego ćemo zasukati rukave i još jače ući u nastavak pripremnog perioda- nakon utakmice će trener Kurilovca Perica Vidak.

Kurilovčani su na terenu igrali u dvije kombinirane postave, tako su prvi dio odradili; Debijađi, Čurek, Rajić, Kovačić, Stiplošek, Marinić, Matoš, Tominac, Dianežević, Sudar (Martinović), Hodak, dok su u drugom dijelu igrali; Buđa, Grdenić, Ćosić, Rajić, Šarić, Rakas, Muhar, Mandura, Sedlaček, Tramontana i Althaller.