Kurilovec starta u Gajnicama

S velikim nestrpljenjem odluka o početku proljetnog dijela prvenstva dočekana je u Kurilovcu, čiji igrači u pohod na nove bodove kreću gostovanjem kod Ponikva

S velikim nestrpljenjem odluka o početku proljetnog dijela prvenstva dočekana je u Kurilovcu, čiji igrači u pohod na nove bodove kreću gostovanjem kod Ponikva u Gajnicama. Bit će to i debi novog šefa struke Marka Pancirova.

-Ozračje je dobro. Svi s velikim nestrpljenjem čekamo da krene i da čujemo taj prvi sučev zvižduk- kaže nam trener Kurilovca Marko Pancirov, koji respektira sutrašnjeg protivnika.

-Težak izazov, dobra su ekipa koja je već dugo na okupu i k tome su na vrhu tablice. Čeka nas zahtjevan protivnik, no mi ćemo dati sve od sebe da pobijedimo, jer sve drugo bilo bi gubitak vremena- ističe Pancirov.

Kurilovec je kako smo već pisali ove zime ostao bez iskusnog dvojca Čunčić-Matoš, uz koje je otišlo još nekoliko mlađih igrača, no bez obzira na to novi trener je optimističan.

-Za drugo mjesto se ne igra. Najvažnije je da krećemo, a teren će sve pokazati. Vjerujte mi bit ćemo mi dobri- za kraj će trener Kurilovca, Marko Pancirov.