Kurilovec i dalje neporažen. U srijedu s Vinogradarom

Susret Trnja i Kurilovca završio je bez pogodaka

Derbi susret Treće lige odigran je na Trnju gdje je istoimeni domaćin ugostio Kurilovec. Derbi koji je okupio više stotina zaljubljenika u nogomet završio je bez pobjednika, a osvojenim bodom Kurilovčani i dalje drže vodeće mjesto u poretku klubova.

-Dosta dobra utakmica s vrlo dobrim ritmom u kojoj je neriješeni rezultat najrealniji. Žao mi je samo što je utakmica bila bez pogodaka, jer je bilo nekoliko izglednih šansi na obje strane. Očekivano smo bili malo ispuhani nakon Gorice, ali dečki su i danas pokazali kvalitetu i nastavili pozitivan niz koji traje od početka sezone. Zaista je užitak raditi s njima- istaknuo je trener Vidak, čiji igrači nastavljaju s ritmom srijeda-subota, jer ih već u srijedu očekuje Kup utakmica protiv Vinogradara.

-Utakmica koja nam zaista može omogućiti povijesni plasman u Kupu i ništa nećemo prepustiti slučaju u toj utakmici. Kup utakmice uvijek mogu biti prevrtljive i sigurno je da ćemo u tu utakmicu ući maksimalno motivirani sa željom da ostvarimo plasman u sljedeću rundu. Vinogradar je krenuo u jednu novu i drugačiju priču, ali svakako zbog tradicije i povijesti zaslužuju najveći respekt te ćemo se tako i postaviti- najavio je Vidak nadolazeći Kup susret.