KRUNOSLAV RENDULIĆ, trener HNK Gorica: Na Poljudu igramo utakmicu sezone

Dvoboj se igra sutra u Splitu od 17:30 sati
krunoslav rendulić Josip Regović/PIXSELL

Unatoč tomu što nogometaši Gorice imaju šest ligaških poraza u nizu, njihov trener Krunoslav Rendulić najavio je pobjedu u polufinalu Kupa protiv Hajduka. Dvoboj se igra sutra u Splitu od 17:30 sati.

– Nećemo bježati od činjenice da je Hajduk favorit. Nama je to utakmica sezone jer možemo zabilježiti prvi i povijesni ulazak u finale Kupa. Nema dvojbe da ćemo dati sve od sebe da iznenadimo Hajduk i uđemo u finale, rekao je Rendulić.

Posljednju pobjedu njegova je momčad upisala sredinom prosinca prošle godine kada je slavila na Rujevici protiv Rijeke. Nakon toga Gorica bilježi poraze, a izgubila je u tom razdoblju i na domaćem terenu od Hajduka prvenstvenu utakmicu s 0-4. No, ranije u sezoni Gorica je na Poljudu, u Prvoj HNL, odigrala utakmicu bez golova.

– Hajduk ima kvalitetu, ali imamo i mi. Idemo se nadigravati u Split i zanima nas samo pobjeda. Naravno da imamo respekt prema Hajduku, međutim, ne treba se ničega plašiti već pokušati napraviti sve za pobjedu, zaključio je Rendulić na konferenciji za novinare.

Na sličnom tragu razmišljanja je i njegov igrač Josip Mitrović.

– Moramo dati sve od sebe, biti na 120 posto, to je jedini recept. Nema druge nego boriti se i nadati najboljem rezultatu, bila je poruka Mitrovića.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija