Krenuo Kurilovec, Ivan Crnov najzvučnije pojačanje

Momčad će svakodnevno trenirati do petka, dok je u subotu prva priprema utakmica protiv Segeste

Senad Harambašić i njegov stručni stožer u kojem će i nadalje biti Dinko Livada, Željko Desput i fizioterapeut Ivan Bradić okupili su nakon mjesec i pol dana stanke nogometaše Kurilovca koji su započeli s pripremama za novu sezonu 3. NL-Centar, koja je od ove sezone četvrti nogometni rang. Po već ustaljenom ritmu uoči izlaska na teren trener Harambašić održao je prezentaciju kroz koju je igrače upoznao s planiranim aktivnostima do početka sezone, koju Kurilovčani otvaraju domaćom utakmicom protiv HAŠK-a.

-Imamo šest tjedana priprema s 42 aktivnosti, koje uključuju 8 utakmica, 30-ak treninga i nešto više sastanaka. Kroz utakmice ćemo postepeno dizati opterećenje i nadam se dobro pripremiti za sezonu koja će biti zahtjevna, jer ima 18 klubova- naglasio je trener Senad Harambašić.

U igračkom kadru dogodile su se značajne promjene jer iz Kurilovca su otišli Selman, Tolj, Grdenić, Krnić i Musolin, dok su se nakon jednogodišnjeg izbivanja u Kurilovec vratili Čurek i Ćosić, a kao najzvučnije ime među novim igračima i koji s pravom nosi epitet pojačanja je iskusni Ivan Crnov. Također na probi je nekoliko igrača koji će pokušati zadovoljiti ukus struke, a i sam Harambašić je najavio dolazak još nekoliko novih igrača, pogotovo u napadu, koji je trenutno igrački najtanji dio momčadi.

-Drago mi vas je opet vidjeti, pogotovo ove mlade. Ove sezone smo u daleko povoljnijoj situaciji nego lani. Imamo kostur momčadi, tako da imamo komfor da nadograđujemo postojeću momčad. Naše su ambicije postavljene na četverogodišnjem planu u kojem nam je želja da pokušamo izboriti jedinstvenu Treću ligu, gdje mislimo da nam je i mjesto. No, to je proces koji se mora odraditi i za koji ja vjerujem da ćemo svi zajedno svojim radom u tome i uspjeti- kazao je predsjednik Dražen Vujnović.

Momčad će svakodnevno trenirati do petka, dok je u subotu prva priprema utakmica protiv Segeste, nakon čega slijede utakmice sa Sesvetama (30. srpnja), Dugim Selom (3. kolovoza), Lukavcem (4. kolovoza), Zelinom (9. kolovoza), Samoborom (10. kolovoza), Mraclinom (13. kolovoza), dok se još uvijek traži protivnik za generalku.