Krenuo Ban Jelačić, trener Stefan Rajić uvjeren kako momčad ima kvalitetu za boljim plasmanom

20230123_181230

Igrači četvrtoligaša (peti rang natjecanja) iz Vukovine, NK Bana Jelačića završili su sa zimskim odmorom. Trener Stefan Rajić za danas je zakazao prvo okupljanje i trening. Uoči izlaska na teren s umjetnom travom igračima su se uz trenera Rajića obratili i predsjednik Ervin Kolarec, a početku priprema nazočili su i dopredsjednik Saša Matejčić i Ivica Burić. Uprava je treneru i igračima dala podršku za proljetni nastavak prvenstva u koji Ban Jelačić ulazi s 12. pozicije i 17 osvojenih bodova.

Do prvenstvenog starta momčad će na tjednoj bazi imati pet aktivnosti; četiri treninga i utakmicu. Nažalost, uvjeti s obzirom na kišu koja neumorno pada nisu saveznik trenerima ni igračima, no trenera Rajića to previše ne zamara, jer raditi se mora, bez obzira na sve.

-Igrački kadar nam je nepromijenjen. Napustio nas je jedino Saša Sabljak, koji je otišao u Mostar u Zrinjski, gdje se priključio stožeru Krunoslava Rendulića. Siguran sam kako je igrački kadar dostatan za ono što nas očekuje. Prvu polusezonu imali smo problema s ozljedama i vjerujem kako je to sada iza nas. Vjerujem u ove dečke i njihovu kvalitetu- kazao je trener Rajić, koji najviše žali za domaćim porazom u posljednjem kolu od Topuskog.

-Da smo tu uzeli tri boda bila bi to čista sredina, ovako smo od sredine prema dolje, no sve je to nadoknadivo. Ja vjerujem kako možemo na kraju biti u sredini, jer ekipe koje su ispred nas možemo dostići. Iskreno, 6 do 10 bodova više mogli bismo osvojiti nego jesenas. Bude li to tako, bit će to čvrsta sredina i mirno izboren ostanak u ligi- naglasio je Rajić, koji će i tijekom proljeća nastaviti s praksom davanja prilike za igrom mlađim igračima.

Već ove nedjelje igrače Bana Jelačića očekuje prva pripremna utakmica protiv Concordije, nakon čega slijede utakmice protiv Kralja Tomislava, Lukavca, Turopoljca, Sesvetskog Kraljevca, dok će u posljednjoj utakmici uoči početka prvenstva i utakmice protiv TOP-a, Ban Jelačić igrati protiv pobjednika prvog kola goričkog Kupa u kojem se sastaju Mladost (O)-Buna.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija