Kako napraviti premium tjesteninu u udobnosti doma

Špageti carbonara, bolognese, Fusili, Makaroni i razne druge vrste tjestenine s nebrojenim umacima i prilozima, ili same kao prilog neizostavan su dio naše svakodnevne prehrane. Zbog svoje jednostavnosti pripreme i neporecive fleksibilnosti i raznih vrsta dostupnih, tjestenina je iznimno popularno jelo za pripremu svakodnevno ili kao specijalitet. Potražite jeftinu tjesteninu na akciji uz kataloge poznatih trgovina koje ćete sve pravovremeno naći na Kaufinu i napravite ukusne recepte s tjesteninom, savršene za brzu pripremu. Osim toga, svoju tjesteninu spojite s mesnim glavnim jelom ili umakom za savršen spoj, poznat po svojoj fleksibilnosti pripreme i finog okusa u svakoj prilici.

Egzotične vrste tjestenine u Lidlovim katalozima

Lidlov asortiman obično je poseban, zbog raznih tjedana tijekom kojih Lidl nudi zanimljive proizvode iz najcjenjenijih kuhinja svijeta, poput španjolske, talijanske, meksičke i raznih azijskih kuhinja. U sklopu toga nude i razne vrste zanimljive tjestenine. ali i umake koji specijaliteti po kuhinjama diljem svijeta, kao što su razni čili umaci, BBQ umak te mnogi drugi koji daju tjestenini specifičan okus i aromu. Talijanski tjedan je najpogodniji za traženje raznih vrsta kvalitetne tjestenine, a kad se održava u novim Lidl katalozima naći ćete povoljnu tjesteninu Farfalle, Cannelloni, Fusili, medaglione s bosiljkom i pinjolima, kao i kvalitetne špagete i druge vrste tjestenine.

Novi Konzumovi katalozi za svima poznate domaće marke tjestenine

Za kvalitetne domaće proizvode po povoljnoj cijeni svratite u vaš najbliži Super Konzum, trgovinu veću od običnih Konzum trgovina, koja se ističe svojim širokim asortimanom, pa tako i ponudu tjestenine raznih vrsta. Prije odlaska u tjednu kupovinu bacite oko na najnoviji Konzum katalog koji ćete naći na Kaufinu i između ostalog potražite tjesteninu domaćih marki kao što su Fant Podravka špagete bolognese, K-plus odabrane vrste premium tjestenine talijanske kvalitete, razne rezance marke Široko polje i drugih te istarski specijalitet fuži marke Klara Marić. Nemojte propustiti idući novi Konzum katalog na Kaufinu kako biste mogli po najpovoljnijoj cijeni birati tjesteninu po vašoj želji iz ove široke Konzumove ponude.

Potražite omiljene vrste tjestenine u Plodinama na akciji

U Plodinama ćete, slično kao i u druge dvije trgovine lako naći široku ponudu kvalitetne tjestenine i priloga na akciji, tako uz ekskluzivnu tjesteninu Luciana Mosconi, klasik Barilla fusile ili špagete i Faro tunu u maslinovom ulju ili Rio mare tunu naturale ili maslinovo ulje, možete pripremiti savršenu tjesteninu s tunom ili primjerice špagete bolognese ili carbonara. Ove sve ponude, kao i druge umake i priloge nudi novi Plodine katalog dostupan na profilu trgovine Plodine na Kaufinu, portalu koji vam olakšava kupovinu tako da nudi sve letke najpoznatijih trgovačkih lanaca na jednom mjestu. Iskoristite razne Plodine akcije na proizvode koji su vam bitni i pripremite ukusnu tjesteninu po najpovoljnijoj cijeni uz Plodine kataloge na Kaufinu.