Kadetkinje Udarnika bodom protiv Makaranki otvorile Završnicu prvenstva Hrvatske

Poreč je od danas domaćin Završnice prvenstva Hrvatske za kadetkinje, gdje treću godinu za redom sudjeluju i rukometašice Udarnika pod vodstvom trenera Josipa Mesnika. Završnica je okupila 12 najboljih ekipa koje su podijeljene u dvije skupine, a voljom ždrijeba mlade Kurilovčanke smještene su u skupinu sa Sesvetama, Hotelima Makarska, Podravkom, Trogirom 58 te 1234 Viroviticom.

Završnica je otvorena utakmicom protiv Hotela Makarska u kojoj su Kurilovčanke osvojile bod odigravši 12:12.

-Šteta, većim dijelom imali smo utakmicu pod kontrolom, da bi na kraju morali spašavati bod. Nažalost, pobjede nas je koštala katastrofalna realizacija s krila. Da smo zabili samo pola tih zicera imali bi 5,6 zgoditaka prednosti- o utakmici će trener Josip Mesnik, čije igračice već u 18 sati očekuje susret protiv Podravke.

-Uz Sesvete, oni su najbolja ekipa na Prvenstvu. Budemo li na razini prve utakmice nemamo što tražiti, no zaigramo li onako kako znamo i možemo vjerujem u pozitivan ishod- poručio je Mesnik.

Ekipu Udarnika na ovom prvenstvu čine; Katarina Lokas, Dora Ciprić, Ema Burić, Iva Matilda Ovčarić, Mia Crnolatac, Doris Katalinić, Ana Cerovski, Antea Fratnik, Nika Zlatak, Erika Štefanić, Anja Vučićević, Gabrijela Skrbin, Mia Marčinko i Nika Obajdin.