JŽNL: Golijada Naftaš Ivanića, druga uzastopna pobjeda Turopoljca

Odigrane su tri utakmice 22. kola Jedinstvene županijske lige

Nogometaši Naftaš Ivanića u 22. kolu Jedinstvene županijske lige do vrha su napunili mrežu Rakovca. Susret odigran na Zelenjaku završio je slavljem domaće momčadi pomalo nevjerojatnim rezultatom 14:1.

Već nakon pola sata igre domaća je momčad riješila sve dvojbe glede pobjednika, pospremivši četiri lopte iza gostujućeg vratara, da bi do kraja susreta do vrha napunili mrežu slabašnih gostiju. Četverostruki strijelac za momčad Miroslava Škrleca bio je David Čuni, dva je pogotka postigao Majer, a među strijelce su se upisali i Tadić, Miličević, Krsnik, Starčić, Sabolić i Sabljak, dok je Novoselac u dva navrata pogodio vlastitu mrežu. Strijelac počasnog pogotka za goste bio je Grgoić.

Turopoljac je u gostima kod Sloge u Križu došao do druge uzastopne pobjede. Domaću Slogu, momčad iz Kuča porazila je s 2:0. Danas je odigran i susret između TOP-a i Bana Jelačića koji je završio podjelom bodova, rezultatom 2:2.

Sutra od 16,30 sati igraju Mraclin-Polet, Vatrogasac-Strmec, Dinamo-Klas, Vinogradar-Lomnica, Sveta Nedelja-Samobor i Rakov Potok-Stupnik.