Uz Velikogorički bal od prvog dana

JOSIP JANČIĆ, predsjednik LD Srna: Kao smo krenuli s balom bio sam mladić. Sad je vrijeme da mladi preuzmu organizaciju

LD Srna s uspjehom je organizirala jubilarni 20. Velikogorički lovački bal
DSC_5817

LD Srna s uspjehom je organizirala jubilarni 20. Velikogorički lovački bal, gdje se više od 250 gostiju zabavljalo uz Dinacorde Luna band. Puna dva desetljeća organizacijske konce vukao je Josip Jančić Babriga, koji nije krio zadovoljstvo još jednom sjajnom feštom.

-Dočekao sam i taj jubilarni 20. Lovački bal. Kad smo krenuli u sve ovo bio sam mladić. 22 godine, jer dvije godine zbog korone nije bilo bala, jako je puno u životu. No, uz odricanja uspjeli smo postići jedno tradicionalno okupljanje za sve naše lovce i prijatelje. Interes je i ovoga puta bio odličan, svi su željeli biti dijelom ove priče, no nažalost naš kapacitet je ograničen- kazao nam je predsjednik Lovačkog društva Srna Josip Jančić, koji nije propustio niti jedno izdanje bala.

Uz njega, na svih dvadeset balova bili su još Drago Kolarec, Boris Trupčević, Drago Klarić i Stjepan Vlahovec, koji su zajedno sa svojim ženama i otvorili subotnju zabavu.

-Povodom toga nagradili smo ih prigodnim darovima, kako bi im sjećanje na Lovački bal ostalo u lijepom i dugom sjećanju- istaknuo je Babriga, koji na Lovački bal ima samo lijepe uspomene.

-Ja volim reći kako smo mi lovci gospoda, jer tu se razvija zajedništvo i prijateljstvo, jer mi međusobno posjećujemo jedni druge u našim zajedničkim lovovima. A ova fešta samo je nastavak toga prijateljstva- zaključio je ponosni predsjednik Srne, koji vjeruje kako će mlade snage nastaviti s organizacijom ove zaista lijepe priče.

Naši ljudi našeg kraja
Velika Gorica