Vatrogasac izbacio još jednu bolje rangiranu momčad

Jelačić siguran protiv Kupe, Vatrogasac izbacio prošlogodišnjeg finalista

U četvrtfinalnim utakmicama koje su na rasporedu krajem travnja sastaju se; Gradići-Ban Jelačić, Lukavec-Vatrogasac i Mraclin-Polet, dok se u polufinalu u natjecanje uključuje Kurilovec
DSC_0713

U vikendu za nama kao uvertira u proljetni nastavak prvenstva nastavljeno je natjecanje u okviru Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice. Prolazak u četvrtfinale izborili su Ban Jelačić, Gradići, Polet i Vatrogasac.

Polet se lako obračunao s Meštricom koju je na Zvrniku porazio s 5:0. Pavao Galović bio je dvostruki strijelac, a među strijelce upisali su se još Bruno Šestak, Zvonimir Matušin i Filip Dejanović. Ban Jelačić u Vukovini nije dozvolio iznenađenje protiv Kupe. Domaća momčad je uz dva gola Harambašića i jednim Brešića s 3:1 porazila goste iz Pokupskog.

Malu senzaciju priredio je pojačani Vatrogasac koji je u Kobiliću s 2:1 porazio prošlogodišnjeg finalistu, Turopoljac. Dolazak Mate Barišića i Petra Krasnića donio je dimenziju više sastavu iz Kobilića, koji je na putu do ulaska u polufinale svladao dva bolje rangirana protivnika. U pobjedi protiv Turopoljca strijelci su bili Christian Sambol i Petra Krasnić, dok je Mislav Čunčić tek ublažio poraz sastava iz Kuča.

Najzanimljivije bilo je u susretu Gradića i Posavca, koji je u regularnom vremenu završio 1:1, da bi odluka o pobjedniku pala u ruletu jedanaesteraca gdje su s(p)retniji bili domaći igrači.

U četvrtfinalnim utakmicama koje su na rasporedu krajem travnja sastaju se; Gradići-Ban Jelačić, Lukavec-Vatrogasac i Mraclin-Polet, dok se u polufinalu u natjecanje uključuje Kurilovec, koji i brani naslov.

Sport
Velika Gorica