Pojas je oko struka

IVAN NJEGAČ, nakon osvojenog pojasa: Volio bih u skorijoj budućnosti napasti i neku jaču titulu

Njegač je tehničkim nokautom u šestoj rundi "sredio" mađarskog boksača Istvana Orbana
DSC_3942

Uz Ivicu Bačurina, pred velikogoričku publiku u sinoćnjem boksačkom spektaklu izašlo je još jedno dobro znano ime – Ivan Njegač. Upravo u velikoj Gorici, prije šesnaest godina tada mlađahni Njegač na Memorijalu Danijela Krvarića odradio je prvi boksački meč.

Amaterski naslovi prvaka Hrvatske iza njega su, a od sinoć je oko struka i pojas internacionalnog prvaka Hrvatske, nakon što je tehničkim nokautom u šestoj rundi “sredio” mađarskog boksača Istvana Orbana.

-Zadovoljan sam kako sam odradio cijeli meč. Moglo je to možda biti i malo bolje, no najvažnije je da je sprema tu. Želim se zahvaliti Ivici Bačurinu što smo uspjeli zajednički ovo odraditi, gdje sam mu ja pomogao koliko sam mogao- rekao je Njegač, kojeg je potpisnik ovih redaka pratio upravo od te prve borbe.

-Daljnji planovi su da odradim neki lakši meč zbog što boljeg rejtinga. Volio bih da mi se otvori prilika da u skorijoj budućnosti možda napadnem i neku jaču titulu- o planovima će Njegač, koji je u međuvremenu promijenio i trenera.

-Možda mi trenutno nedostaje malo uboksanosti, no vjerujem kako će i to doći. Sa svim trenerima sam ostao u dobrim odnosima, no svaka je promjena dobro došla. Treba uvijek isprobati nešto novo i da se pronađe nešto bolje- zaključio je Njegač.

Intervju
Sport
Velika Gorica