Ivan Laljek: Čeka nas nova utakmica u kojoj želimo potvrditi prolazak dalje

Goričani su u Veliku Goricu donijeli +2, a Ivan Laljek koji je uz Davora Ćavara povukao u napadačkom dijelu rumunjske utakmice, spušta loptu na zemlju te poručuje kako je pred Goricom novih šezdeset minuta u kojima na parketu treba pokazati kako pobjeda u Rumunjskoj nije bila slučajna

Pred rukometašima Gorice danas od 17 sati je uzvratna utakmica EHF Europske lige protiv rumunjske AHC Potaisse. Goričani su u Veliku Goricu donijeli +2, a Ivan Laljek koji je uz Davora Ćavara povukao u napadačkom dijelu rumunjske utakmice, spušta loptu na zemlju te poručuje kako je pred Goricom novih šezdeset minuta u kojima na parketu treba pokazati kako pobjeda u Rumunjskoj nije bila slučajna.

-Ništa nije gotovo, čeka nas nova utakmica u kojoj treba ponoviti izdanje iz Rumunjske. Oni su kvalitetna momčad, koja je ovdje došla motivirana da pokaže svoje pravo lice, zbog čega trebamo biti maksimalno koncentrirani i usredotočeni na utakmicu- uoči utakmice će gorički srednji vanjski Ivan Laljek.

-Atmosfera je tijekom cijelog tjedna bila vesela, što je i logično nakon pobjede. Svi dečki su nabrijani i želimo proći dalje, preko jedne kvalitetne momčadi koja iza sebe ima europskih uspjeha. Imamo veliku šansu i vjerujem da ćemo ju iskoristiti- poručio je Laljek, koji je

Goricu predvodio i prije tri godine u europskoj premijeri protiv Polve Serviti.
Laljek nam je između ostaloga kazao kako su oni Rumunje jako dobro skautirali što se i vidjelo u prvoj utakmici, zbog čega je uvjeren kako ih ne mogu ničim dodatno iznenaditi.

-Niti mi, a niti oni ne možemo nešto puno promijeniti. Vjerujem da ćemo na kraju mi biti oni koji će se veseliti- za kraj će Laki.