Igrači i stožer Gorice negativni na koronavirus, sutra protiv Istre 1961

Svih 35 testova iz goričkog tabora bilo je negativno, tako da se momčad može fokusirati na sutrašnju prvu pripremnu utakmicu protiv Istre 1961
IMG_0266 HNK Gorica

Nogometaši Gorice će u sklopu priprema za nastavak sezone odigrati tri utakmice. Prva na redu protiv Istre 1961 igrat će se sutra na Rujevici s početkom u 16:30 sati.

Uoči sutrašnje utakmice stigli su i nalazi prvog testiranja na COVID-19. Svi igrači, stručni stožer i fizioterapeuti Gorice negativni su na koronavirus.

-Svi smo čekali ovaj trenutak kada ćemo ponovno moći igrati pravi nogomet, natjecateljski… Sretni smo što su nam omogućeni zajednički treninzi, da ponovno osjetimo momčadski duh. Smatram da ove utakmice u kojima dva kluba iz različitih dijelova države igraju jedan protiv drugog imaju veliku važnost za sve nas. To znači da se život polako vraća u normalu i da dobivamo bitku protiv pandemije. Što se tiče sutrašnje utakmice protiv Istre, prevladava uzbuđenje. Naravno, morat ćemo ispuniti i neke taktičke zadatke, poraditi na nekim segmentima igre, ali najvažnije je da sada svi dobe minutažu i zato planiramo igrati s dvije momčadi- izjavio je trener Valdas Dambrauskas za klupsku stranicu.

Tri dana kasnije Goricu očekuje gostovanje kod Dinama, a potom ogled protiv Varaždina koji će se igrati 30. svibnja na Gradskom stadionu.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija