IGOR MOSTARLIĆ ZA KORMILOM POSAVCA – Moj cilj je da što prije uđemo u mirne vode

Uoči proljetnog nastavka prvenstva porazgovarali smo s novim trenerom Nogometnog kluba Posavec, Igorom Mostarlićem
DSC_2219

U proljetni dio prvenstva Prve županijske lige-Istok, Nogometni klub Posavec ulazi s jedanaestog mjesta i 15 bodova na kontu. Nakon Marija Črljenca koji je jesenas odstupio s mjesta trenera, Uprava kluba odlučila je angažirati provjereno nogometno ime, iza kojeg je već nekoliko sezona rada u klubovima ovoga ranga. Riječ je o Igoru Mostarliću, koji se jesenas razišao s NK Lonjom.

-Prihvatio sam ovaj izazov mladog kluba, koji ima jasne ambicije. Vjerujem kako ćemo uspjeti ostati u ligi, što nam je prvotni cilj, a za sljedeću nam je cilj i nešto veći- iskreno će Mostarlić, kojem liga nije nikakva nepoznanica.

-U toj sam ligi započeo trenersku karijeru u Lomnici, a dobre rezultate imao sam i s Lonjom, kao i Meštricom. Upravo zbog toga vjerujem kako rezultati neće izostati niti ovdje- kaže nam Mostarlić.

Posljednjeg dana prijelaznog roka redove posavca pojačali su iskusni Dinko Miljković i Dario Šestić, koji bi trebali donijeti dimenziju više.

-Igrački kadar čine domaći dečki, a vjerujem kako uz ova tri igrača imamo dobar kadar, koji može odgovoriti svim zahtjevima. Moj cilj je da što prije uđemo u mirne vode, kako zadnjih pet-šest kola ne bi imali borbu za „goli“ život. Ono što znam, to je da će svaki klub teško dobivati bodove na našem terenu u Leknenom- nastavio je Mostarlić, koji trenutno igra za veterane Kašine s kojima je lani osvojio drugo mjesto na Prvenstvu Hrvatske, dok su ove godine bili treći.

-Sljedeću sezonu volio bih odigrati za kraj sa seniorima, a ono što me raduje to je da će Velika Gorica napokon dobiti malonogometni klub. To je gotova priča, od sljedeće godine novoosnovani klub igrat će u Drugoj ligi- otkrio nam je planove za buduće razdoblje popularni Mosta.

Hrvatska
Intervju
Općina
Orle
Sport
Zagrebačka županija