I Nogometni savez Zagrebačke županije putem HNS-a, sve utakmice bez gledatelja

Mjera se odnosi na JŽNL, I ŽNL i II ŽNL, te sve lige mladeži i veterana pod okriljem ŽNS-a, kao i na eventualno odigravanje prijateljskih utakmica
012

Na temelju odluke Hrvatskog nogometnog saveza o odigravanju utakmica pod ingerencijom nacionalnog saveza i preporuke županijskim nogometnim savezima, te na temelju nastalih izvanrednih okolnosti u pogledu epidemije novog koronavirusa SARS-CoV-2, donijeta je odluka da će sve utakmice u natjecanjima pod ingerencijom Nogometnog saveza Zagrebačke županije i pripadajućih središta do 31. ožujka biti odigrane bez gledatelja.

Mjera se odnosi na JŽNL, I ŽNL i II ŽNL, te sve lige mladeži i veterana pod okriljem ŽNS-a, kao i na eventualno odigravanje prijateljskih utakmica.
U navedenim natjecanjima, utakmicama će do daljnjega moći prisustvovati samo momčadi sa svojim stožerima, uže rukovodstvo i službene osobe klubova i ŽNS-a, tehničko osoblje te službeni predstavnik medija ukoliko je to dosad bila praksa unutar navedenih natjecanja, uz sve uobičajene mjere za organizaciju utakmica.

Posebno skrećemo pažnju klubovima da sa maksimalnom ozbiljnošću uz odgovornost svih rukovodećih tijela provode ovu odluku ne samo u smjeru organizacije natjecanja već i u provođenju trenažnih procesa svih selekcija unutar svih uzrasnih kategorija.

Nogometni savez Zagrebačke županije će pozorno pratiti razvoj situacije s epidemijom koronavirusa SARS- CoV-2 te će prema potrebi odrediti drugačije mjere o čemu će središta, klubovi i javnost biti pravodobno obaviješteni.

 

Hrvatska
Sport
Zagrebačka županija