Humanitarka se ove godine igra za Josipa Filipovića, sutra kreću prijave za sudjelovanje

Ovogodišnja Humanitarka planirana je za subotu 28. kolovoza, na svima dobro znanom mjestu- Betoncu u Cvjetnom naselju

Gorički Bad Blue Boysi do sada su održali šest uspješnih izdanja Humanitarke, malonogometnog turnira, koji je brojem posjetitelja, ali i brojem prijavljenih momčadi postao događaj koji se ne propušta. Prošle ih je godine u organizaciji smela pandemija koronavirusa, a svi vjeruju kako ih virus u organizaciji još jednog spektakla neće omesti ove godine. Ovogodišnja Humanitarka planirana je za subotu 28. kolovoza, na svima dobro znanom mjestu- Betoncu u Cvjetnom naselju.

Već lani je Humanitarka bila zamišljena kao Humanitarka za Josipa Filipovića, za kojeg će se sredstva prikupljati ovoga puta.

-Josip, dečko iz Petrovine, kojeg je u najboljim godinama svoga života jedan nezgodan skok u vodu ostavio bez motorike ruku i nogu te je teško ozlijedio kralježnicu. Rehabilitacija je tako postala nužna svakodnevna obveza kako bi se Josipu omogućio najbolji oporavak te poboljšala daljnja kvaliteta života. Kako smo i svi mi svjesni situacije da su takve medicinske rehabilitacije jako skupe, odlučili smo se uključiti i pokušati pomoći Josipu i roditeljima u daljnjim potrebitim rehabilitacijama kroz našu ovogodišnju Humanitarku- poručuju Goričani.

Prijave za sudjelovanje na turniru bit će moguće od sutra u 19 sati. Kotizacija iznosi 500 kuna, a prijaviti se možete isključivo na broj telefona 097/755-5934.

-Prijave vrijede za “najbrže” prijavljene 32 ekipe (kotizacija do kraja tjedna). S obzirom na iskustva prijašnjih prijava na Humanitarku, osigurajte svoje mjesto odmah nakon početka prijava, jer se očekuje vrlo brzo popuna svih 32 ekipe- za kraj će Goričani, koji vjeruju kako će epidemiološke prilike biti dobre, kako bi se Humanitarka mogla i održati.