Horoskopski znakovi i ljeto 2020.

Jeste li već isplanirali ljetovanje? Koju ćete destinaciju odabrati? Možda odgovor leži među zvijezdama i za sve je "kriv" vaš horoskopski znak...

Tu je, pred vratima… Ljeto 2020… Hoće li ga uopće biti? Hoće li nas pustiti na more? Preko granice? Gdje ići? Kako se pripremiti?
Treba li uopće putovati ili je pametnije ostati u sigurnosti doma?

Ovdje se nećemo baviti ozbiljnim ekonomskim i turističkim analizama, već se zabaviti predviđajući kako će koji horoskopski znak provesti ovo ljeto.
Kako će se bik, a kako vodenjak snaći među svim tim novim propisima i mjerama opreza? Hoće li ovnu ili škorpionu sva ta nova pravila zaštite od korona virusa
uspjeti pokvariti ljeto ili spadaju u one znakove koje ništa neće omesti u ludoj ljetnoj zabavi…?

OVAN
Ako je ovan ove godine planirao ljetovanje s obitelji ili društvom, jedno je sigurno – u konačnici će biti onako kako ovan odredi.
Budući da su ovnovi puni energije i uvijek spremni za akciju, neće odustati od postojećih ljetnih planova, a oni koji još nemaju gotov ljetni plan, vjerojatno upravo nešto kombiniraju jer im je cijela ova situacija samo dodatni izazov koji treba svladati. Velika je vjerojatnost kako će se odlučiti za mjesta koja pružaju kombinaciju netaknute prirode, tajnih uvala, ali i dobre gastronomske i društvene ponude u blizini.

BIK

Kako bikovi baš i ne ljube prevelike promjene, sve ove iznenadne i burne promjene posljednjih par mjeseci nemalo su ih uzdrmale. Vjerojatno još nisu donijeli konačnu odluku kako će provesti ljeto. Bikovi vole ostati vjerni određenom tipu ljetovanja ili određenom mjestu koje im odgovara i tamo slijediti neki svoj ustaljeni dnevni raspored pa će se mnogi odlučiti za provjereni recept od prošlih godina.
Kako su jedan od štedljivijih znakova, veseli ih što će ove godine možda moći ugrabiti neku povoljniju ponudu.

BLIZANCI

Blizanci su kao vječni optimisti sigurni da će se i ovo ljeto odlično provesti i odmoriti.
Za njih je izgledno da će odlučiti posjetiti mjesto na kojemu još nisu bili budući ih monotonija guši. Idealno provedeni dani za njih su oni u kojima su stalno u pokretu.
Kako bi zadovoljili svoju društvenost, probat će organizirati da na morsku destinaciju odu u što većem društvu. Ipak, neka organiziranje putovanja prepuste nekom drugom horoskopskom znaku, budući blizancima pouzdanost nije jača strana.

RAK

Rakove je cijela ova situacija jako pogodila. Svjesni su da ovo ljeto neće biti isto kao bezbroj prijašnjih i to ih rastužuje.
Iz misli izvlače uspomene s prijašnjih ljetovanja i zdvajaju ima li smisla ove godine uopće negdje ići. Ako se odluče za ljetovanje, to će vjerojatno biti provjerena kombinacija sunca, mora i plaže.
Najveći plus u cijeloj situaciji predstavljat će im što ove godine neće bit nesnosnih gužvi na plažama i morskim šetnicama.


LAV

Lavove vjerojatno ni u jednom trenutku nije bilo strah moguće opasnosti od korone i samo su čekali kada će se društveni život koliko toliko vratiti u normalu.
Ljetovanje? Naravno da već imaju sve isplanirano. Destinaciju su odabrali prema tome koliko je popularna i napučena turistima. I jedva čekaju da zauzmu najvidljivije mjesto u najtrendi beach baru i kroz najnoviji model sunčanih naočala “skeniraju” jesu li svi pogledi uprti u njih. A najčešće i budu. Vrlo je izgledno da će tokom ljetovanja isprobati barem jednu ekstremnu aktivnost poput bungee jumpinga.

DJEVICA

Veliki su izgledi kako se djevice ovo ljeto neće odlučiti za nikakva putovanja. Ionako svako ljeto muku muče s organiziranjem svega do najsitnijih detalja, a sada bi još u to morale uklopiti
i brigu oko toga je li sve dezinficirano i očišćeno po svim zadanim normama. Jer djevice znaju biti perfekcionisti koje su na miru tek kada one same nešto naprave.
Tako da će mnogim djevicama najugodnije ljeto biti ono provedeno doma. Tamo će se ove godine osjećati najsigurnije, a obogatit će ga izletima u prirodu.

VAGA

Vage, dakako, još nisu odlučile kako će provesti ovo ljeto. Ali su već obavile ljetni shopping i znaju koje odjevne kombinacije će ponijeti sa sobom kako bi sve ostavile bez daha.
Budući je ovaj horoskopski znak na glasu kao veliki ljubitelj luksuza, ova trenutna situacija možda će im ići na ruku te uspiju ugrabiti last minute ljetovanje u nekom luksuznom resortu ili
putovanje na egzotičnu destinaciju. Iako još ne znaju kamo će, znaju da će nakon povratka s ljetovanja okupiti mnogobrojne prijatelje kako bi s njima podijelile dojmove, fotografije i videe s putovanja.

ŠKORPION

Iako se škorpioni odlično prilagođavaju i snalaze u svim društvenim odnosima i grupnim dinamikama, dapače, često se svojim instinktima i inteligencijom nametnu za vođe,
oni generalno vole i samoću. Tako da neće biti iznenađujuće ako ovo ljeto otputuju negdje sami. Idealno punjene baterija za njih će predstavljati ili daleko putovanje nekoj egzotičnoj zemlji ili neki oblik aktivnog odmora na jadranskoj obali što bi uključivalo istraživanje spilja ili tečaj ronjenja. I da, naravno da njih nije strah ničega, pa se tako nisu ni pribojavali hoće li im pandemija korona virusa pokvariti ljetni odmor.

STRIJELAC

Strijelac će ljeto provesti na barem tri različite destinacije, a najvjerojatnije će na svima završiti potpuno spontano, bez prethodnog dugotrajnog planiranja. Strijelci obožavaju druženje kad god za to imaju priliku (a kada nemaju, onda ju sami stvore), a drugi ih vole zbog njihove vedrine i srdačnosti, tako da će dobivati mnogo poziva za zajednička ljetovanja od prijatelja i rodbine. I neće ih odbiti. Preferiraju mjesta u kojima se nudi mnogo aktivnosti i u kojima postoji bogata gastronomska ponuda. Velika je vjerojatnost da će ovaj znak imati ljeto za pamćenje.
I da će nakon ljeta morati raditi rebalans kućnog budžeta budući su skloni zaletiti se u potrošnji, pogotovo kada je razlog trošenja dobar provod.

JARAC

Jarac je možda najrealniji u procjeni situacije i svojih mogućnosti. Na ljetovanje će otići ako će im financijske mogućnosti to dozvoliti i to u društvu najbliže obitelji ili jednog prijatelja ili prijateljice.
Preferiraju mjesta na kojima su već bili, koja su im poznata i u kojima se osjećaju sigurno.
Vrlo je moguće da će na ljetovanje ponijeti i poslovno računalo ili materijale za sljedeći ispit jer bi se osjećali pomalo čudno da tjedan skroz zanemare poslovni ili obrazovni dio života.


VODENJAK


Vodenjaci su jedni od znakova kojima je najteže pala ova situacija s koronom jer se izrazito vole družiti, vole upoznavati nove ljude i obožavaju timske aktivnosti. Ljeto bi voljeli provesti kampirajući, u blizini nekog većeg grada, kako bi konstantno bili okruženi ljudima i u žiži ljetnih događaja. Izraziti predstavnici ovog znaka vjerojatno već posjeduju kamp kućicu ili kombi s kojim su proputovali cijelu obalu. Moguće je da se mladi pripadnici ovog znaka odvaže na putovanje do željene destinacije auto stopom jer sve što je nekonvencionalno, njima je jako primamljivo.

RIBE

Većinu riba događanja u proteklih par mjeseci nisu previše dotakla jer su ih ionako proveli u svom svijetu mašte i romantike, u koji se često sklanjaju od surove, sive, svakodnevice.
Za ljetovanje bi im zadnji izbor bilo neko prenapučeno, turistički trendi mjesto prepuno kafića i žamora. Naime, na takvim mjestima njihova umjetnička, maštovita priroda ne pronalazi sklad. Prvi izbor će im biti mirno otočko mjesto, terasa s koje se pruža pogled na more i čaša domaćeg crnog vina.

 

*horoskop služi za zabavu i razbibrigu… nije ga dobro shvaćati preozbiljno. Slobodno isplanirajte ljetovanje suprotno preporukama iz članka.
To samo znači da nas vas jače utječe podznak 🙂