Gradići nastavili niz, pao je i Mraclin

Gledajući samo proljetni dio prvenstva Gradići su drugoplasirana momčad 4. NL

Nogometaši Gradića ovog proljeća igraju daleko bolje nego jesenas, a potvrda toga su i rezultati. Gledajući samo proljetni dio prvenstva Gradići su drugoplasirana momčad 4. NL, a posljednjih pet susreta momčad trenera Marka Biljana osvojila je 13 bodova, pri čemu su zabilježe tri uzastopne pobjede. Jučer u Mraclinu, Gradićani su slavili po drugi puta u nizu u gostima.

Turopoljski derbi opravdao je očekivanja okupljenih gledatelja, a zadovoljniji su nakon 90. minuta u Novoj grabi bili gosti koji su slavili s 3:1. Šandor, Budimir i Sudar pobrinuli su se da bodovi odu put Gradića, dok je poraz domaće momčadi ublažio Igor Hajduk.

-S nova 3 boda odvojili smo se od dna i polako plovimo u mirnu luku sredine tablice. Velike čestitke svim igračima, a posebno našem treneru Marku Biljanu, koji je upornim radom preporodio momčad. Gledajući samo proljetni dio prvenstva na drugom smo mjestu- ističu u Nogometnom klubu Gradići.

Gradići su trenutno trinaestoplasirani sastav lige s 19 osvojenih bodova, dok je Mraclin deveti s 28 bodova. Vodeći je Samobor koji ima dva boda više od Save.