Gradići “melju” sve redom

Novu sjajnu partiju pružili su nogometaši Gradića koji su na domaćem terenu s visokih 7:0 porazili Banovac
DSC_0405

Novu sjajnu partiju pružili su nogometaši Gradića koji su na domaćem terenu s visokih 7:0 porazili Banovac. Sedma je to uzastopna pobjeda za sastav trenera Marka Biljana, koji je ovog proljeća preporodio momčad, kojoj jesenas nisu cvale ruže. No, Uprava na čelu s predsjednikom Tomislavom Lukšićem vjerovala je u njega, a zimus je ojačala kadar s povratnikom Marijem Šandorom i Marinom Sudarom čime je momčad dobila dimenziju više što se osjetilo i na rezultatima.

Susret protiv Banovca bio je lišen svake rezultatske neizvjesnosti, jer iskusni Cindrić je s dva gola do 23. minute nagovijestio golijadu koju su do odlaska na odmor nastavili Šandor i Borovac. U drugom dijelu mrežu gostiju iz Gline zatresao je još Pralas te u dva navrata David Posavec.
U sljedeća dva kola nogometaše Gradića očekuju velika iskušenja, jer ugošćuju dva prvoplasirana sastava lige Savu i Samobor. Po svemu sudeći u Gradićima se kroji sudbina novog prvaka 4. NL Središte Zagreb.

I drugi turopoljski predstavnik u ovoj ligi, Mraclin povezao je dvije pobjede. Nakon što su u zaostaloj utakmici kroz tjedan s 4:0 prošli kroz gostovanje u Novskoj kod Libertasa, pred domaćim navijačima Parikožari su s 2:0 golovima Cvetnića i Koleša svladali Croatiju.

U 24. kolu još su igrali; Rugvica Sava 1976-Stupnik 3:1, Sutla Laduč-TOP 3:2, Libertas-Sava 0:7, Topusko-Lekenik 0:2 i Tigar Sveta Nedelja-Moslavina 0:3, dok će kolo sutra od 17,30 zatvoriti Zelina i Samobor.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija